De termijn voor de verbouw/renovatie van de kantine bleek onvoldoende te zijn.
De termijn voor de verbouw/renovatie van de kantine bleek onvoldoende te zijn.

Renovatie en verbouw kantine sportpark

't Rikkelder VV Ruurlo uitgesteld

Ruurlo - De herinrichting van sportcomplex 't Rikkelder en de aanleg van de toegangsweg inclusief parkeerplaatsen aan de Nieuwe Weg zijn afegreond. Wat staat er nog meer te gebeuren op sportpark 't Rikkelder?

De opstelplaats voor de verplaatsbare doelen tussen het Wismanveld en het Hacronveld wordt vergroot; de fietsenstalling zal worden heringericht en de groenstrook achter het kleedgebouw wordt verhard om een (tijdelijke) koelcontainer te plaatsen en om de bevoorrading in de toekomst te vergemakkelijken.

Daarnaast is VV Ruurlo al enige tijd bezig plannen te ontwikkelen voor renovatie en verbouw van de kantine. Aanvankelijk was het de bedoeling deze zomer de renovatie /verbouw uit te voeren.
Gaandeweg bleek deze termijn te kort om dit te kunnen realiseren. VV Ruurlo wil niet alleen een zorgvuldige voorbereiding maar ook zich grondig oriƫnteren op mogelijke subsidie- en financieringsbronnen. Dit vergt (veel) tijd.

Daarom is in goed overleg tussen het stichtingsbestuur en verenigingsbestuur besloten de renovatie / verbouw uit te stellen tot de zomer van 2016. Uiteraard komt er ook een moment dat de leden zich kunnen uitspreken over de plannen.