Vlnr:  Jaap Dales. Jan Hassink. Jan Lievestro. Henk Oudenampsen en Ben Bramer.
Vlnr: Jaap Dales. Jan Hassink. Jan Lievestro. Henk Oudenampsen en Ben Bramer.

Lievestro B kampioen Ruurlose

Biljartcompetitie seizoen 2014-2015

Ruurlo - Het biljartteam van Lievestro B wist zich in de uitwedstrijd bij De Kroon A eind april overtuigend tot kampioen te laten 'kronen' van de Biljartcompetitie Ruurlo. De wedstrijd werd met maar liefst 22 – 42 gewonnen. In het begin van de competitie draaide het team moeizaam, maar vanaf speelronde negen pakte het de koppositie om deze vervolgens niet meer af te staan.

Lievestro B pakte de titel met 24 punten voorsprong op nummer twee Kasteel A. Het winnende team word gevormd door Jan Lievestro Henk Oudenampsen Jaap Dales, Jan Hassink en Ben Bramer.

Dinsdag 12 mei tijdens de algemene ledenvergadering werden de prijzen uitgereikt en mag Lievestro de grote wisselbeker voor een jaar in haar prijzenkast zetten.

De eindstand van de competitie ziet er als volgt uit:
1. Lievestro B
2. Kasteel A
3. De Tapperij A
4. De Naober A
5. Kasteel B
6. De Naober B
7. De Tapperij B
8. De Kroon B
9. Lievestro A
10. De Kroon A.

Ook werden de prijzen uitgereikt voor de beste individuele spelers. De eerste plaats was voor Henk Oudenampsen met 9,27 punten per wedstrijd. Tweede werd Henk van Haren met 9,076 en derde Gerard Mulderije met 9,074.

Oudenampsen wint individuele prijs

Ook dit jaar was de Ruurlose biljartcompetitie weer te volgen via internet op Biljartpoint.nl hetgeen wederom mogelijk werd gemaakt door hoofdsponsor uitzendbureau Match4U uit Lochem.

Evenals vorig jaar wordt er eind dit jaar weer het individueel biljartkampioenschap van Ruurlo georganiseerd.

Na het succes van vorig jaar hopen de organisatoren op een nog grotere deelname. Het toernooi wordt wederom gespeeld in de maand december.