Rupo bezoekt in de Reurpop-auto de Ruurlose basisscholen.
Rupo bezoekt in de Reurpop-auto de Ruurlose basisscholen.

Exclusieve optredens in theatertent

Rupo in Reurpop-auto langs basisscholen

Ruurlo - Vlak voor Reurpop, dat dit jaar plaatsvindt op 5, 6 en 7 juni, besloot Rupo nog even de Ruurlose basisscholen langs te gaan. Maar waarom? Nou, heel simpel: Rupo viert tijdens het Reurpopfestival zijn eerste verjaardag en wil de kids uitnodigen voor zijn grote verjaardagsfestijn.

Rupo is on tour! In de inmiddels welbekende Reurpop-auto, de Citroën C4 Cactus van autobedrijf Ruesink, gaat hij de Ruurlose basisscholen langs om de jonge scholiertjes alvast warm te maken voor het Reurpopfestival. Gratis entree hebben de kids t/m 12 jaar op zondag al. Rupo zal ze daarom wat tips meegeven om ook papa en mama te overtuigen!

Rupo is vorige week al met Reurpopvrijwilligers langs geweest op basisschool De Driespong en CBS WonderWijs in Ruurlo. Deze week zullen ze ook de Kerst Zwart School en St. Willibrordusschool bezoeken. Met als speciale Plopsa-gast niemand minder dan Piet Piraat wordt Rupo's grote verjaardagsfestijn bij voorbaat al een doorslaand succes! Voor feesthoedjes, slingers, ranja en wat lekkers is gezorgd.

Regionaal en landelijk talent in theatertent
Tijdens Reurpop is er op het festival een zeer gevarieerd aanbod. Neem bijvoorbeeld de theatertent. Drie dagen lang zullen er in deze theatertent exclusieve optredens plaatsvinden van lokale muzikanten en kleinkunstenaars.
Per optreden is er in de theatertent ruimte voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Zorg dus dat je er op het festival op tijd bij bent, want vol=vol!

Men kon zichzelf of iemand anders met een act aanmelden. Alle disciplines waren daarbij welkom, en dat zien we terug in de theater line-up.

Van cabaretiers tot dichters en van veelkoppige bands tot solo singer-songwriters; de theatertent gaat ruimte bieden aan allerlei plaatselijke podiumbeesten en regionale rasentertainers. Deze toppers mogen op deze Reurlse bühne hun talenten aan het grote publiek gaan tonen.

Komt dat zien, vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni tijdens alweer de achtste editie van het Reurpopfestival.


www.reurpop.nl