Vlnr: Tim Flierman, Gertie Coerman, Peter Hofstede.
Vlnr: Tim Flierman, Gertie Coerman, Peter Hofstede.

Verloting Goedemorgen Reurpop

Gertie Coerman wint fiets van Hofstede

Ruurlo - Tijdens het goedbezochte Goedemorgen Reurpop vond traditiegetrouw een verloting plaats. Verschillende Ruurlose ondernemers stellen tijdens deze loterij op Reurpop fantastische prijzen ter beschikking. Het winnende lotnummer van de hoofdprijs, een fiets van Hofstede Tweewielers, bleek te vallen op het lootje van Gertie Coerman.

Als er na afloop van het Reurpopfestival een fiets is achtergebleven bij de fietsenstalling, dan zal deze ongetwijfeld van Gertie Coerman zijn geweest. Hij won bij de traditionele verloting tijdens het zondagochtendprogramma van Reurpop 2015 een prachtige fiets met, jawel, knalroze banden.

Deze markante tweewieler werd beschikbaar gesteld door Hofstede. Hofstede Tweewielers heeft naast hun filialen in Beltrum en Borculo ook een winkel in Ruurlo. Zodoende besloot het bedrijf een fiets te verloten onder de ruim 400 aanwezige Ruurloƫrs. Reurpop 2015 vond dit jaar plaats op 5, 6 en 7 juni en was, net als voorgaande jaren, een groot succes.


Evenement maand eerder op de kalender

Ruiters en amazones strijden in Barchem

Barchem - Op zaterdag 27 en zondag 28 juni aanstaande, houdt de Stichting Ruitersport Barchem het jaarlijkse Concours Hippique. Vanwege het teruglopend aantal deelnemers de afgelopen jaren, is besloten dit evenement een maand eerder op de kalender te zetten. Voor het begin van de schoolvakantie. Het resultaat: een zeer groot aantal jeugdige deelnemers op de zaterdag en dus een vol programma en de zondag is ook goed gevuld.

Er komt een groot aantal vier- en zestallen naar Barchem om te strijden om de hoogste eer. Zaterdagochtend wordt om 9.00 uur begonnen met de wedstrijd voor de ponyruiters en amazones.
Zondag wordt vervolgens het hele programma afgewerkt voor de paarden. De wedstrijd begint op zondag eveneens om 9.00 uur.
Het concoursterrein is gelegen aan de Zwiepseweg en het Witzand te Barchem. Dit is aangegeven door middel van borden.

Het terrein is gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom om de ruiters en amazones aan te komen moedigen.


www.bergruiters.nl