Eigenaresse Bea ten Haaf van Pandora bloemen is trots op het behaalde resultaat.
Eigenaresse Bea ten Haaf van Pandora bloemen is trots op het behaalde resultaat.

Pandora bloemen derde van Gelderland in verkiezing 'Mijn Bloemist van het Jaar'

Ruurlo – Pandora bloemen aan de Dorpsstraat te Ruurlo heeft bij de verkiezing 'Mijn Bloemist van het Jaar' de derde plaats in de provincie Gelderland behaald. Eigenaresse Bea ten Haaf is trots: "Dat we de derde plaats hebben behaald en daarmee behoren tot de beste bloemisten van Gelderland maak ons ontzettend trots. Het is een prachtig compliment voor onze winkel, waarvoor we onze klanten willen bedanken."

Tijdens de provinciale ronde van de 'Mijn Bloemist van het Jaar' verkiezing (die liep van 1 maart tot 1 juni) konden klanten stemmen op hun favoriete bloemist, daarnaast bezocht een mystery shopper de winkel en werd de winkel beoordeeld door een professionele vakjury.

Verkiezing is een initiatief van 'Mijn Bloemist'

Pandora bloemen werd door haar klanten beoordeeld met een 9,4.

Bea ten Haaf: "Met name de waardering die klanten uitspreken doet ons veel. We zijn dagelijks met zorg bezig om het beste bloemwerk voor onze klanten samen te stellen. Het is fijn dat dit gewaardeerd wordt."

Net niet naar landelijke ronde
Met de derde plaats kwalificeert Pandora bloemen zich net niet voor de landelijke ronde van de verkiezing.
De eerste twee plaatsen gaan wel door en strijden in de komende maanden met de andere provinciewinnaars om de landelijke titel.

Mijn Bloemist
De verkiezing is een initiatief van 'Mijn Bloemist', het communicatielabel waarmee Nederlandse vakbloemisten worden gepromoot.