Ook de voetballers van SVBV vormden een erehaag.
Ook de voetballers van SVBV vormden een erehaag.

Erehagen voor bruidspaar

Ruurlo - Het bruidspaar, Joanne Dijkhuis en Martijn Rouwhof uit Ruurlo, zijn vrijdag 10 juli bij Museumboerderij De Lebbenbrugge in Borculo officieel in het huwelijk getreden.

Na de ceremonie stonden er maar liefst drie erehagen. Eén van de voetballers van SVBV uit Barchem, één van de leerlingen van de Kiezel en Kei school uit Borculo waar Martijn lesgeeft en één van de manege De Meiden van Haarman uit Laren waar Joanne paardrijdt.


Toeren met de Graafschaprijders

VAMC Zomeravondrit

Vorden - De Graafschaprijders houden op woensdag 15 juli een avondtoertocht. Eenieder die motor rijdt kan hier aan mee doen.

De toerrit is ongeveer 100 kilometer lang en gaat door de mooie Achterhoek richting Tolkamer.

Aan de Rijnkade is er een mogelijkheid voor een tussenstop. De route gaat bovenal over mooie motorwegen.

De start is bij het clubgebouw aan de Eikenlaan 2a in Vorden/Kranenburg. Vanaf 18.30 uur kan er gestart worden.
De kosten bedragen 3 euro.

De route is te krijgen op papier en op GPS voor Garmin en TomTom.


www.vamc.nl


Zomerfietstocht door Hengelo en omgeving

Fiets De Boer op Hengelo

Hengelo - Fietsen over bekende en onbekende paden; dat kan allemaal tijdens de jaarlijkse zomerfietstocht in Hengelo en omgeving. Op zaterdag 18 juli kunnen geïnteresseerde deelnemers tussen 10.00 en 12.00 uur starten bij Partycentrum Langeler aan de Spalstraat 5 in Hengelo en bij Het Ludgerusgebouw aan de Vierakkersestraatweg in Vierakker. Voor deelname wordt een vrijwillige gift gevraagd.

Onderweg komt u langs diverse agrarische en niet agrarische bedrijven. Ook zal het pannenkoekenhuis met muziek, dans en allerlei handvaardigheden deze keer niet ontbreken. De route is ongeveer 28 kilometer lang. De open dag "Fiets de Boer op" wordt georganiseerd door de Agrarische Contactgroep Hengelo.

Voor meer informatie over de route:


Boukje Midden
Tel. 0575-464638
midden.40@kpnplanet.nl


Van Heeckerenlaan pakt de handschoen op

Ruurlo - Buurtvereniging Van Heeckerenlaan is altijd wel in is voor een feestje. Daarom willen zij (weer) een feestje maken van de allegorische optocht tijdens de komende Septemberfeesten.

Het zou toch zonde zijn dat de optocht ophoudt te bestaan! Het is voor de Buurtvereniging Van Heeckerenlaan de eerste keer dat men mee gaat doen aan de optocht. De voorbereidingen zorgen al voor veel gezellige avonden als buurt samen. De kinderen van de van Heeckerenlaan staan dan ook te trappelen om hun eigen feestje te gaan vieren tijdens de optocht.

Buurtvereniging van Heeckerenlaan doet dit jaar voor het eerst mee aan de allegorische optocht.