Een krant voor Borculo-Ruurlo en een krant voor Eibergen-Neede

Contact Ruurlo wordt Achterhoek Nieuws Berkelland

Ruurlo - Per 1 juni is uit een samenwerkingsband tussen BDU en Weevers de nieuwe uitgeverij Achterhoek Nieuws bv ontstaan. De twee uitgevers gaven huis-aan-huiskranten uit in gebieden die op elkaar aansluiten.

Daarbinnen waren slechts twee gebieden overlappend. Hierbij gaat het om de gemeente Oost Gelre en een deel van Berkelland. In Oost Gelre was Weevers uitgever van de Elna en Groenlose Gids, en de BDU van Achterhoek Nieuws Oost Gelre. De laatst genoemde uitgave is inmiddels gestopt.

In de gemeente Berkelland gaf BDU de krant Achterhoek Nieuws Berkelland uit. In deze krant staat ook het gemeentenieuws. Met Contact Ruurlo bereikte Weevers slechts een klein deel van de gemeente Berkelland. Het is niet verstandig om twee kranten uit te brengen in hetzelfde gebied door (inmiddels) één uitgever.
Daarom is ervoor gekozen om per 1 september a.s. te stoppen met Contact Ruurlo en om Achterhoek Nieuws Berkelland te splitsten in twee edities.
De edities Borculo-Ruurlo en Eibergen-Neede. Voor Borculo, Eibergen en Neede geldt dat deze edities meer plaatselijk gericht worden en hierdoor dichterbij de lezers komen te staan. De editie voor Ruurlo wordt weliswaar groter, samen met Borculo, maar het echte plaatselijke nieuws blijft behouden.
Hieronder vindt u de contactgegevens die vanaf 1 september voor deze editie gelden.


Verkoop
verkoop@achterhoeknieuwsberkelland.nl
Tel: (0544) 80 10 30

Redactie
E: redactie@achterhoeknieuwsberkelland.nl
Tel: (0544) 80 10 20

www.achterhoeknieuwsberkelland.nl


Achterhoek Nieuws Stratenprijs

Ruurlo - Het septemberfeest 2015 is in zicht. Op donderdagavond start het feest met de derde editie van Reurle Live. Een feestelijk onderdeel daarvan is het Stratenfeest met rond 23.00 uur de uitreiking van de Achterhoek Nieuws Stratenprijs (voorheen Weevers Stratenprijs).

De Oranjevereniging en stichting de Weide hebben voor straten/buurten, op een verhoogd podium, 250 zitplaatsen beschikbaar voor de snelle aanmelders.
Meld u zich dus zo snel mogelijk aan via de website van de Oranjevereniging: www.oranjevereniging-ruurlo, want wie het eerst komt, het eerst maalt.