Er heerste een intieme en gemoedelijke sfeer tijdens het concert bij de Cactus Oase.
Er heerste een intieme en gemoedelijke sfeer tijdens het concert bij de Cactus Oase. Foto: Jan Hendriksen

Concert bij Cactus Oase

Prachtige Franse chansons

Ruurlo - Wat men belooft moet men waar maken en dat is afgelopen zaterdag in alle opzichten gelukt. Het publiek verwachtte sfeervolle chansons in een ontspannen sfeer op een mooie zomeravond en dat werd dus geboden. Het was lekker warm in de Cactus Oase; de cactussen stonden er schitterend bij en de fraaie schilderijen die er tussen hingen, gaven het geheel een extra cachet op deze zaterdagavond halverwege de maand augustus.

Canadese
Zangeres Carole Marie Doucet, van geboorte Canadese, maar al vele jaren woonachtig in Nederland, bracht op charmante wijze chansons van eigen hand en van bekende Franse zangers ten gehore.

Het publiek neuriede af en toe gezellig mee

Het merendeel van de nummers was bekend bij het publiek, dat af en toe gezellig mee neuriede.

Begeleiding
Gitarist Hans van Gelderen, bekwaam begeleider van Carole, had het geluid op perfecte wijze geregeld: het klonk akoestisch alhoewel het iets versterkt werd. Zijn gezicht straalde van plezier.

En Dasha Beltiukova, door Carole liefkozend haar 'nachtegaaltje' genoemd, deed haar bijnaam zeker eer aan. Haar aandeel aan het concert was zeer professioneel en subtiel.

Akoestiek
De Cactus Oase bood een perfecte akoestiek voor de muziek en ook al zat het terras vol, er hing toch een intieme en gemoedelijke sfeer.

Tegen elven kwam een eind aan een feestelijke, vrolijke en ontspannen, gezellige avond.
Met een daverend applaus bedankte het publiek het trio dat nog het toepasselijke 'C'ést si bon' als toegift gaf.

Succesvol
KunstKring Ruurlo was erg blij met de ondersteuning van Bert en Anny van der Meer van de Cactus Oase, want de goede samenwerking zorgde mede voor deze succesvolle Franse avond.


www.kunstkringruurlo.nl