Eerder dit jaar werd een succesvolle discoavond op zwembad De Meene georganiseerd.
Eerder dit jaar werd een succesvolle discoavond op zwembad De Meene georganiseerd. Foto: Jan Hendriksen

Spectaculaire seizoensafsluiting De Meene

Magic Spektakeldag en Baas en hond zwemmen

Ruurlo - Abseilen van de hoge glijbaan, paintball, een mega katapult bouwen en waterpolokano. Dit zijn zo maar een aantal van de vele activiteiten die zaterdag 26 september van 11.00 tot 15.00 uur worden gehouden op en rondom het terrein van openluchtzwembad De Meene aan de Loolaan. In samenwerking met Magic Outdoor organiseert Stichting Zwembad Ruurlo zaterdag 26 september een 'Magic spektakeldag' . In en rondom het zwembad worden allerlei spectaculaire activiteiten gehouden, waaraan met gratis kan deelnemen. Dit is de kans om met klasgenoten/ teamgenoten samen paintball te spelen of wat te denken van een potje waterpolokano met de buurt in het diepe wedstrijdbassin.

Het bestuur van Stichting Zwembad Ruurlo hoopt op deze manier op een waardige afsluiting van het zwemseizoen waar mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers met een goed gevoel op teruggekeken kan worden. Deze dag biedt hoe dan ook voor ieder veel plezier in en om het water op de prachtige locatie van zwembad De Meene. De toegang is gratis. Stichting Zwembad Ruurlo laat graag zien dat het veel meer biedt dan alleen zwemmen. Op en in de buurt van de zwemlocatie is er van alles mogelijk, waaronder outdoor activiteiten zoals abseilen, kanotochten op de Berkel, MTB tochten, GPS tochten, maar ook Paintball. Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten mogelijk. Zwembad De Meene is dan ook zeer geschikt als locatie voor teambuilding activiteiten voor bedrijven, scholen, verenigingen of een familiedag. Activiteiten kunnen tevens inclusief maaltijden worden georganiseerd. In overleg is heel veel mogelijk, ook buiten het zwemseizoen.

Baas en Hond zwemmen
Goed voorbeeld doet goed volgen moeten veel regionale zwembaden gedacht hebben want steeds meer zwembaden geven honden en hun bazen de kans om een duik te komen nemen. In Ruurlo, bij zwembad De Meene is dit al een jaren lange traditie. Wat klein begon, is inmiddels uitgebouwd tot een waar hondenspektakel. Uiteraard zal ook de 'hondenzwemwedstrijd' niet ontbreken tijdens dit evenement. Welke hond zal dit jaar de snelste hond van Ruurlo worden? Gelukkig staat de Magic spektakeldag het baas en hond zwemmen niet in de weg want de honden, die traditioneel het zwemseizoen afsluiten, zijn een dag later op zondag 27 september van 14.00 tot 16.00uur welkom. Ook tijdens deze dag is de toegang gratis.


Zwembad De Meene, tel. 0573 452179 of kijk op de website www.zwembad-demeene.nl.