Afbeelding
Foto: Jan Hendriksen

Teken- en schilderlessen in
atelier Ateljee-doe mee

Ruurlo - Rikie Besseling uit Vierakker maakt geregeld gebruik van het atelier van Gerda Dijkman aan de Bleumkeskamp in Ruurlo genaamd Ateljee-doe mee. Deze ruimte wordt beschikbaar gesteld in het kader van een samenwerkingsverband tussen Gerda Dijkman en de Stichting Stimulering Plattelandstoerisme Nederland (SPTN).

In atelier Ateljee-doe mee zijn vorige week teken- en schilderlessen voor beginners en gevorderden gestart. De lessen vinden om de twee weken van 14.00 tot 17.00 uur in een kleine groep plaats zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. De cursist betaalt per les die hij/zij volgt.

Workshops
Ook verzorgt Rikie Besseling regelmatig los van de lessen andere workshops in atelier Ateljee-doe mee van Gerda Dijkman. Bij de workshops hoeft niets mee genomen te worden, een paneel van 80/ 60 centimeter de verf, een hapje en drankje staat klaar en aan het eind van de middag gaat men met een zelf gemaakt schilderij naar huis. Schilderservaring is niet nodig om aan de workshops deel te kunnen nemen.

Op zaterdag 24 oktober en 14 november kan men nog aansluiten bij één van de workshops, alleen of met meerdere personen.Wil men met een eigen groep komen, bijvoorbeeld met vriendinnen, collega's, vrijgezellen feestje, groep vrienden dan kan men in overleg op een andere datum komen. Men kan denken aan een dikke dame schilderij, (klein) kinderen in pop-art of een vrolijke koe.


Voor meer informatie en opgave: www.rikie-art.nl of telefoon 06 55546407