De nieuwe naam die Jos Geerken gaat voeren is Autowasstraat Ruurlo. Foto: Jan Hendriksen
De nieuwe naam die Jos Geerken gaat voeren is Autowasstraat Ruurlo. Foto: Jan Hendriksen Foto: Jan Hendriksen

Ruurloër Jos Geerken neemt Tamoil Ruesink over: Autowasstraat Ruurlo

Ruurlo - Ruurloër Jos Geerken is de nieuwe exploitant van het tankstation, de shop en wasstraat van Tamoil Ruesink. Vanaf 1 november neemt Jos Geerken het tankstation, de shop en wasstraat aan De Venterkamp van Citröen Ruesink over. De nieuwe naam die Geerken gaat voeren is Autowasstraat Ruurlo.

Door Jan Hendriksen

Jos Geerken (58) was aan een nieuwe uitdaging toe. De toevalligheid wilde dat Geerken begin juni van dit jaar tijdens de sponsormiddag van het Ruurlose muziekfestival Reurpop daarover met Bert Ruesink van Autobedrijf Ruesink in gesprek kwam. "Wij waren tot de conclusie gekomen dat het tankstation wel een nieuwe impuls kon gebruiken. Maar omdat auto's onze kernactiviteit is, waren we op zoek naar een nieuwe exploitant voor Tamoil Ruesink", zo verklaart Bert Ruesink.
De plannen van Jos Geerken zijn dat naast het tankstation, de shop en de autowasstraat er ook een wasserette komt voor bulkwas. "Denk hierbij aan dekbedden, bedrijfskleding, sportkleding, paardendekens en slaapzakken Binnen veertig minuten is alles gewassen en gedroogd." Daarnaast gaat Autowasstraat Ruurlo ook aanhangers verhuren met en zonder huif.

Oppimpen
In de komende maanden gaat Jos Geerken de wasstraat oppimpen en van nieuwe kleuren voorzien. Ook wil hij de service op zaterdag gaan vergroten. "Je moet bij de wasstraat dan denken aan bijvoorbeeld de handmatige schoonmaak van de velgen van de auto voordat het voertuig de wasstraat in gaat. Dat zijn namelijk plekjes die in de wasstraat niet altijd honderd procent schoon worden."

In samenwerking met Tamoil zullen er in de komende periode ook acties volgen. De stempelkaarten van Tamoil Ruesink blijven bij Autowasstraat Ruurlo gewoon geldig. Zondag 1 november is de shop en wasstraat in verband met de overname gesloten. Wel kan er die dag met een pas getankt worden. Vanaf 2 november staat Jos Geerken met zijn parttime medewerkers voor u klaar.

De openingstijden van Autowasstraat Ruurlo zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie in de advertentie volgende week in Achterhoek Nieuws Berkelland.