Verschillende bewoners hadden een compleet menu samengesteld voor het bestuur. Foto: PR.
Verschillende bewoners hadden een compleet menu samengesteld voor het bestuur. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Bestuur bewonersvereniging

Hemminkhof krijgt diner aangeboden

Ruurlo - Het voltallige bestuur van Bewonersvereniging Hemminkhof was zaterdag 7 november uitgenodigd om naar de ontmoetingsruimte van het appartementencomplex aan de Wildenborchsweg te komen.

Door Jan Hendriksen

Daar werden ze door medebewoners van het appartementencomplex opgewacht en over de rode loper naar binnen geleid en ontvangen met champagne. Door de medebewoners van het complex was een diner samengesteld als dank je wel voor de actieve bestuursleden. Zij organiseren vele bijeenkomsten en activiteiten voor de bewoners. Verschillende bewoners hadden een compleet menu samengesteld. Het gehele diner was ook door bewoners gekookt en gebakken. De komende activiteiten zijn een bingo, het Sinterklaasfeest en een Kerstbijeenkomst. Dit bevorderd het woongenot en de onderlinge verhoudingen. Het 'naoberschap' wordt hier in de praktijk ingevuld. Het bestuur van Bewonersvereniging Hemminkhof bestaat uit, Jan en Mariette Vreman, Hans en Gerda Wessels, Jan en Diny Scheper, Henk en Gerry Teunissen en Gerda Stegeman.

Hemminkhof bestaat uit totaal 31 comfortabele appartementen. In september 2009 startte Kormelink Bouw in opdracht van wooncorporatie ProWonen met de bouw van de appartementen. Op het terrein achter de appartementen heeft iedere woning een eigen berging. Ook is hier voldoende ruimte om te parkeren. De gunstige ligging van de appartementen maakt het wonen comfortabel, alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. 55-plussers die in aanmerking kwamen voor huurtoeslag hadden destijds voorrang bij de toewijzing.