Na drie succesvolle optredens van Reurle Live wordt volgend jaar een pauze ingelast. Foto: PR.
Na drie succesvolle optredens van Reurle Live wordt volgend jaar een pauze ingelast. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Reurle Live slaat een jaartje over tijdens Ruurlose Septemberfeesten

Ruurlo – Geen Reurle Live in 2016. Na drie succesvolle optredens wordt volgend jaar een pauze ingelast. In drie jaar tijd heeft Reurle Live op de openingsavond van de Ruurlose Septemberfeesten bewezen een prima formule te zijn, maar het kan geen kwaad een jaartje over te slaan. Een ding staat vast: een volgende editie komt er.

"De reden om er een jaartje tussenuit te gaan is het volgende: Reurle Live moet fris en verrassend blijven. Dan helpt het als je even een pas op de plaats maakt. Gaat nadenken hoe het nog beter, mooier en spectaculairder kan. Het biedt ook kansen voor degenen met een stil verlangen eens op het Reurle Live podium te staan.
Ruim de tijd om te oefenen. Een jaar de tijd om dat inmiddels vervloekte instrument, dat door anderen ogenschijnlijk zonder enige moeite wordt bespeeld – dus het kan niet moeilijk zijn –, eens goed onder de knie te krijgen.
Reurle Live heeft nu de tijd om in alle rust aan een nieuw repertoire te werken, nieuwe deelnemers te werven, de mogelijk andere wegen te bewandelen en nieuwe ideeën te lanceren.
Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om één ding: plezier. Plezier bij deelnemers en publiek, dat maakt Reurle Live. We houden het vuur brandend: men is nog niet van ons af", aldus pr- man Hugo Kamperman van Reurle Live dat onder auspiciën van Oranjevereniging Ruurlo op donderdagavond tijdens de Septemberfeesten sinds 2013 wordt georganiseerd.


www.reurle-live.nl, twitter.com/Reurle_Live en facebook.com/ReurleLive