Op de beurs worden mooie spullen aangeboden door particulieren.
Op de beurs worden mooie spullen aangeboden door particulieren. Foto: PR

Mooie spullenbeurs 'van Herfst tot Kerst'

HAARLO - Groei & Bloei afd. Berkelland-Haaksbergen houdt voor het eerst een beurs met mooie spullen op 28 november, in zaal Prinsen, Eibergseweg in Haarlo. De beurs begint om 9.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Opbouwen vanaf 8.30 uur.

Het gaat om de verkoop van spullen die te maken hebben met onder andere bloemschikken, kerst, terras en andere leuke tuinspullen. Op zolder, in kasten en schuurtjes komen mensen bij het opruimen vaak mooie spullen tegen die een tweede leven waard zijn. Spullen die gebruikt of zelfs nieuw zijn maar niet (meer) gebruikt worden of niet meer passen in uw interieur of terras. Op de beurs kunnen deze spullen door particulieren aan de man gebracht worden.

Gedacht wordt aan glaswerk, schalen, ondergronden, zoals onderborden en dienbladen, kaarsen, kaarsenstandaards, potten zowel voor binnen als buiten, vazen, kerstartikelen zoals verlichting, ballen. Ook tuingereedschap, decoratiemateriaal om een buitenverblijf leuk op te fleuren en zelf gemaakte bloem- en kerststukken. Geen verkoop van planten. De spullen moeten schoon en breukvrij zijn. Gebruik geen water in verband met knoeien op de zaalvloer. Zorg dat de spullen geprijsd zijn.

Wie spullen wil verkopen kan een tafel (180 bij 55 cm) huren voor 10 euro. Opgave bij Marcel Borkus: marcelruurlo@gmail.com. Voor meer info bel Marcel 06-15291971. Betaling op rekening van de penningmeester van Groei& Bloei. Jan van Dijk onder vermelding van: de naam op reknr: NL53RABO03091423 69 tnv KMTP Groei en Bloei.Er zijn 35 tafels beschikbaar.

Entree is gratis.

Mooie spullen beurs.