Anouk Elferink werd kampioen. Foto: PR
Anouk Elferink werd kampioen. Foto: PR Foto:

Lezers schrijven

Eerst maar eens een nachtje over slapen. Dan als nog "in de pen geklommen".
Wat een vreselijk artikel in Achterhoek Nieuws Berkelland over de nieuwe apotheek in Ruurlo. Wat een arrogantie! Als of we hier nog in het stenen tijdperk leven.
We hebben in Ruurlo al vaker "gedoe" gehad met apotheken. Ook toen kregen we ongevraagd een folder in de brievenbus om ons over te laten schrijven.........

De zorg die we hier hebben is in mijn ogen prima. Natuurlijk moet je wel eens wachten, nou en! In zo'n verwend zorgland, als Nederland, worden de eisen van sommige mensen alleen maar groter. Daar kun je niet altijd aan voldoen.
Deze apotheek begint, om zieltjes te winnen, met alle egards. Maar buiten de openingstijden moet je wel naar Zutphen of Borculo. Dat wordt even achteloos aan het eind van het artikel genoemd. Is dat zorg?
Eén dorp, twee apotheken, belachelijk!

Lous de Lange-Blom


Kringkampioenen bij
Barchruiters

BARCHEM - De 3 selectiewedstrijden indoor dressuur van kring Achterhoek Oost verliepen voor de Barchruiters erg goed. Er werden maar liefst 3 leden kringkampioen: Anouk Elferink met Coen in de M1, Mark Dinkelman met Kantje`s Tiësto in de L2 en Anne Zweverink met Bengel in de B. Zij mogen in januari deelnemen aan de Gelderse kampioenschappen indoor. Daarnaast mogen ook Dennis Nijhof met Bartje in de L2 en Lotte Elferink met Zaragossa in de B meedoen.


100e sponsor voor DEO

BORCULO - Niet alleen qua ledenaantal gaat het vv DEO uit Borculo voor de wind, ook het aantal sponsoren dat zich verbindt aan de vereniging is de afgelopen tijd fors toegenomen. Zozeer zelfs dat DEO net voor de jaarwisseling haar 100e sponsor kon vastleggen. Niet eerder in de geschiedenis kende DEO zoveel sponsoren. Holland International Reisbureau at Home Sabine ter Maat uit Borculo is het bedrijf dat zich als 100e verbond aan DEO. Om dit heugelijke feit te vieren werd de sponsor bij het ondertekenen van het contract bedankt met bloemen. De PR-commissie van DEO hoopt het sponsorbestand nog verder te kunnen uitbreiden.

Sabine ter Maat van Holland International Reisbureau at Home Sabine ter Maat en Peter Kelder, voorzitter PR-commissie vv DEO. Foto: PR
Sabine ter Maat van Holland International Reisbureau at Home Sabine ter Maat en Peter Kelder, voorzitter PR-commissie vv DEO. Foto: PR
Afbeelding