‘Een verhuizing en andere ongemakken’ is een ‘geestige’ komedie. Foto: PR.
‘Een verhuizing en andere ongemakken’ is een ‘geestige’ komedie. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Verhuisbericht van Brooks Toneel!

Ruurlo - Toneelverenging Tot Nut en Genoegen, beter bekend als Brooks Toneel uit de Ruurlose buurtschap 't Broek, speelt zaterdagmiddag 16 januari en vrijdag- 22 en zaterdagavond 23 januari in zaal De Keizerskroon de komedie 'Een verhuizing en andere ongemakken'.

Door Jan Hendriksen

'Een verhuizing en andere ongemakken' is een 'geestige' komedie in drie bedrijven geschreven door Carl Slotboom. De komedie staat garant voor spanning en lekker lachen! Het echtpaar Koenen heeft net een leegstaand herenhuis gekocht. Tijdens de verhuizing gebeuren er vreemde onverklaarbare dingen in het huis. Volgens geruchten heeft de vorige bewoner er zijn vrouw vermoord en is dat de oorzaak van al die mysterieuze zaken. Een simpele verhuizing verandert ineens in een totale chaos. Mede veroorzaakt door een bemoeizuchtige buurvrouw, 'behulpzame' familieleden, de verhuizers, de secretaresse en een monteur van de KPN. Een spiritistische seance, onder leiding van het medium Mathilde moet uitkomst bieden... of dat gaat lukken?

Cast
De cast van Brooks Toneel bestaat uit Wim Meerbeek, Marjan Nieuwenhave (debuut), Melissa Tragter, Herman Horstman, Annet Nijbroek, Annie Engelberts, Willy Kuenen, Jon Florijn, Wilma Arink en Sandra Berendsen. Wim Sprukkelhorst (regisseur) en Joke Aalderink (souffleuse). Zaterdagmiddag 16 januari begint de voorstelling om 14.00 uur. Deze gratis uitvoering is speciaal voor ouderen. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari beginnen de avondvoorstellingen om 20.00 uur.

Hiervoor zijn kaarten reserveren, tel. 0573 453430 of 06 13035521.