Anne en Ingrid Zieverink ontvangen de kaarten bij  Supercoop Ruurlo.
Anne en Ingrid Zieverink ontvangen de kaarten bij Supercoop Ruurlo. Foto: Jan Hendriksen

Kaarten De Graafschap voor moeder en dochter

Ruurlo - Anna en Ingrid Zieverink waren vorige week de gelukkige winnaressen van twee vrijkaartjes van de Supercoop Ruurlo voor de thuiswedstrijd van De Graafschap tegen Vitesse. Maak ook kans op twee vrijkaartjes van De Graafschap. Vul uw naam en telefoonnummer in op de kassabon en lever die in bij Supercoop Ruurlo.


Handen uit de mouwen met NL Doet in Barchem

Barchem - Op is zaterdag 12 maart is er in Barchem de mogelijkheid om mee te doen aan de Nationale Vrijwilligers Dag NL Doet. Over al in het land steken mensen de handen uit de mouwen om met elkaar te klussen, zo ook in Barchem. In Barchem wordt het erf rondom het schoolplein van De Barchschole opgeknapt. Iedereen is welkom met zaag, hark, schoffel en bezem. Het snoeiafval wordt naar het paasvuur gebracht. Ook zal Barchem van zwerfvuil worden ontdaan. De gemeente Lochem zorgt voor een aantal prikkers, handschoentjes en afvalzakken; neem zelf een veiligheidshesje mee. Verder worden de perkjes in het centrum lenteklaar gemaakt en als er voldoende menskracht is krijgt ook de speeltuin 't Spölvenne een voorjaarsbeurt. Wie zaterdag 12 maart mee wil doen aan Barchem NL Doet kan zich om 13.00 melden bij De Barchschole. Degenen die 's middags bezet zijn kunnen zich 's ochtends om 9.00 uur melden op het Dorpsplein; daar moet onder andere een bankje worden verplaatst en worden de bloembakken gevuld met violen. Barchem Doet is een gezamenlijk initiatief van De Barchschole, Speeltuinvereniging 't Spölvenne en Vereniging Contact Barchem.


Potgrondactie BC BABO

BORCULO - De Badmintonclub uit Borculo houdt zaterdag 27 februari en zaterdag 5 maart haar jaarlijkse potgrondactie. De leden komen op één van deze zaterdagen langs de deur in de kernen Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo. Op de eerste zaterdag wordt een groot deel van het buitengebied aangedaan. Er is weer volop keuze uit potgrond, koemestkorrels, compost, en tuinturf.Wie niet thuis is kan bestellen via tel. 06 - 41938511.

Anne en Ingrid Zieverink waren de winnaars van de vrijkaarten van Supercoop Ruurlo.