Bike Totaal Hofstede en Buitencentrum Kerkemeijer schenken nieuwe fietskleding aan het EPO team Dijkhoek. Foto: PR
Bike Totaal Hofstede en Buitencentrum Kerkemeijer schenken nieuwe fietskleding aan het EPO team Dijkhoek. Foto: PR Foto: PR

Nieuwe kleding Epo Team van Bike Totaal Hofstede en Kerkemeijer

DIJKHOEK - Het Epo team is een groep enthousiaste fietsers uit de Dijkhoek en omstreken die er wekelijks op uit trekken om de nodige calorieën te verbranden.

Tot op heden hadden ze nog geen eenheid in de tenues, maar daar is nu verandering in gekomen. Aangezien ze allemaal klant zijn bij Hofstede en het eindpunt van hun tochten meestal bij Kerkemeijer is, was sponsoring van de kleding door deze bedrijven een logische keuze. "Wij zijn Kerkemeijer en Hofstede zeer dankbaar dat wij in zo'n tenue mogen rondrijden. De sponsoren zijn ook verheugd dat wij zo'n pakkie aan willen hebben", aldus Rene Schepers van het Epo team.


Cursus basisvaardigheden EHBO

Ruurlo – EHBO vereniging Ruurlo start bij voldoende deelname weer met een EHBO cursus basisvaardigheden. Deze cursus start op dinsdag 19 april en bestaat uit tien lesavonden. Het examen wordt op 5 juli afgenomen. Cursisten worden opgeleid voor het EHBO diploma met reanimatie, AED en verbandleer.

EHBO vereniging Ruurlo wil ook graag deze cursus onder de aandacht brengen bij de bewoners in het buitengebied. Omdat in deze gebieden ook AED's zijn geplaatst zou een EHBO diploma nog eens extra van waarde kunnen zijn in geval van nood. De cursus wordt op dinsdagavond gehouden in het clublokaal van Postduivenvereniging Roderlo op bedrijventerrein De Venterkamp in Ruurlo.
De cursuskosten bedragen 185 euro, hierbij zijn inbegrepen alle leermiddelen, lesboeken, verbandmiddelen en de aanvraag voor het examen. Bij het succesvol afronden van de cursus worden de cursuskosten door meerdere zorgverzekeraars vergoed. Belangstelling of vragen: zie de website www.ehboruurlo.nl of mail naar ehbo-ruurlo@live.nl.
Zie ook advertentie elders in dit blad.