Martin Hoijtink beschikt over een Mercedes Sprinterbus die aan maximaal acht personen plaats biedt. Foto: Jan Hendriksen.
Martin Hoijtink beschikt over een Mercedes Sprinterbus die aan maximaal acht personen plaats biedt. Foto: Jan Hendriksen. Foto: Jan Hendriksen

Martin Hoijtink start taxibedrijf

Ruurlo – Vanuit Ruurlo, Barchem en Borculo kan men voor personenvervoer, groepsvervoer, vliegveld service, disco vervoer, vervoer naar een ziekenhuis of welke bestemming dan ook binnen- en of buiten de Achterhoek vanaf 14 maart contact opnemen met Martin Hoijtink. De 60-jarige Ruurloër is namelijk van start gegaan met zijn bedrijf Taxi Hoijtink. Martin Hoijtink beschikt over een Mercedes Sprinterbus die aan maximaal acht personen plaats biedt. De bus is ook geschikt voor maar liefst vier rolstoelenhouders.

Door Jan Hendriksen

Martin Hoijtink is vier jaar taxichauffeur geweest bij enkele taxibedrijven in de regio. Hij vervoerde particulieren, scholieren en deed ook ziekenvervoer. Door de economische crisis had hij bij deze bedrijven echter kortdurende arbeidscontracten. Reden genoeg om voor zichzelf te beginnen. "Ik vind taxichauffeur een heel leuk beroep. Ik ben gek op autorijden en houd van persoonlijke contacten. Ik maak graag een praatje met iedereen", vertelt Martin enthousiast. Vrijwel alle tijden van de week is Taxi Hoijtink bereikbaar, ook in het weekend als mensen zich van en naar huis willen laten vervoeren.
De tarieven zijn klantvriendelijk laag. Ook zijn vaste tijdstippen in de week mogelijk, zoals bijvoorbeeld een bezoek naar een fysiotherapeut, kapsalon, supermarkt of vereniging. Is men op zoek naar een taxibedrijf om zakelijke gasten of medewerkers op een comfortabele wijze te laten vervoeren? Ook dan kan men bij Taxi Hoijtink terecht. Vraag vrijblijvend naar de tarieven.

Taxi Hoijtink is te bereiken via telefoonnummer 06 13153684. Een website is in ontwikkeling.