Richard Ruiterkamp bij zijn nieuwe bedrijfspand in Ruurlo. Foto. PR.
Richard Ruiterkamp bij zijn nieuwe bedrijfspand in Ruurlo. Foto. PR. Foto: Jan Hendriksen

Richard Ruiterkamp vestigt zich met Auto 't Hagendijk in Ruurlo

Ruurlo - Het is altijd al zijn grote passie geweest: auto's. Sinds enkele weken heeft Richard Ruiterkamp (32) uit Hengelo (G) met zijn bedrijf Auto 't Hagendijk zijn intrek genomen in een bedrijfspand aan De Venterkamp 4a op het gelijknamige Ruurlose bedrijventerrein. Voorheen was Ruiterkamp met zijn autobedrijf gevestigd in het buitengebied van Hengelo, in buurtschap Varssel.

Door Jan Hendriksen

"Maar hier in Ruurlo kan ik mijn auto's veel beter en mooier presenteren", zo vertelt de autohandelaar in zijn showroom. Het bedrijfspand heeft in de afgelopen maanden een grote metamorfose ondergaan. Het pand heeft een nette en frisse uitstraling, waarbij moderne kleuren zijn gebruikt.

Richard Ruiterkamp concentreert zich met de occasions van Auto 't Hagendijk, vernoemd naar het woonhuis in Varssel, op jonge tweedehands auto's van diverse merken. De Hengeloƫr heeft een sterke voorkeur voor de Duitse automerken, zoals Volkswagen, Mercedes, BMW en Audi. Maar een blik op de website maakt duidelijk dat er ook diverse andere merken te koop worden aangeboden.

Het juiste adres voor jonge occasions

Bij Auto 't Hagendijk is men aan het juiste adres voor de aankoop van een jonge auto in een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding. Veelal zijn de occasions niet ouder dan zes jaar. Heeft men elders een droomauto gezien maar zelf niet de kennis of tijd om de auto te bekijken of te kopen, ook dan kan men terecht bij Auto 't Hagendijk. Richard: "Ik bekijk de auto dan, onderhandel over de juiste prijs en regel de aankoop en het transport. Uiteindelijk is men minder tijd en geld kwijt en wordt de auto netjes door mij aan huis afgeleverd."
Omdat Richard regelmatig onderweg is om auto's in te kopen is het raadzaam om als men een bezoek wil brengen aan Auto 't Hagendijk vooraf even te bellen of te mailen, dit voorkomt een mogelijke teleurstelling. Garantie afsluiten bij uw auto? Dat kan ook. Auto 't Hagendijk is namelijk garantiepartner van Autotrust.

Open Huis
Auto 't Hagendijk houdt tweede paasdag, maandag 28 maart, van 14.00 tot 17.00 uur open huis aan de Venterkamp 4a. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe showroom te bewonderen. Een hapje en drankje staan klaar. Voor kinderen is er een springkussen.


Auto 't Hagendijk, De Venterkamp 4a, 7261 AH Ruurlo, tel. 0573 452387 en 06 13382513, e- mail info@autohagendijk.nl en website www.autohagendijk.nl