Aanmodderen met Irene van der Aart. Foto:PR
Aanmodderen met Irene van der Aart. Foto:PR Foto: Verona Westera

'Aanmodderen' in de Barchkerk

Barchem - Op uitnodiging van Stichting Barchkerk in het Midden (BIM) speelt Irene van der Aart zondagmiddag 3 april haar nieuwe voorstelling 'Aanmodderen' in de Barchkerk van Barchem. Irene van der Aart is een cabaretière uit Amsterdam, die verkering heeft met een boer in de Achterhoek. Haar huidige leven is voor een belangrijk deel pendelen tussen stad en platteland. Daarnaast werkt ze als actrice en presentatrice.

Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: "Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg, er heeft gewoon nooit iets in gezeten." Ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. Volgens haar wonen er in Nederland veel 'optimisten in schaapskleding'.
Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven, hangt ze in haar voorstelling af en toe een slinger op.

De regie van 'Aanmodderen' is in handen van Elisabeth Boor. Camiel Verhoeven en Anke Timmer zorgden voor de muziek en de arrangementen.

Kaartverkoop
De voorstelling begint om 14.30 uur. De toegangsprijs is tien euro per persoon (inclusief koffie/thee in de pauze). Donateurskorting van toepassing. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Dirk Rossel, tel. 0573 441642 en Gerrit Stegeman tel 0573 252489. Voor zover voorradig zijn ze op de dag van de voorstelling nog verkrijgbaar in de entree van de kerk.