Er worden ook werken op bestelling gemaakt. Foto: PR
Er worden ook werken op bestelling gemaakt. Foto: PR

Liefhebbers welkom op knutselmiddag

RUURLO - Het was een komen en gaan op vrijdagmorgen 11 maart in de hal van woonzorgcentrum De Bundeling aan 't Rikkelder 101 in Ruurlo. De Welfare-groep van Rode Kruis Berkelland hield daar haar gebruikelijke verkoopmorgen en probeerde allerlei nuttige artikelen aan de man te brengen.

"De belangstelling is groot en de verkoop loopt gesmeerd, al kan het altijd beter", vertelt Dika Roekevisch, coƶrdinator van de Welfare-groep. Onder haar enthousiaste leiding wordt er door een groep van veertien vrijwilligers op de maandagmiddag een grote groep mensen begeleidt in verschillende activiteiten, zoals het maken van diverse handwerkartikelen. "Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt, al dan niet op bestelling, gemaakt", laat Dika weten. Denk hierbij aan warme sokken, sjaals, handschoenen, sloffen, tassen, handdoeken, gastendoekjes, tafelkleden, slabbetjes, poppen, beesten en kinderkussens zoals Jip en Janneke.

Van de opbrengt koopt de Welfare-groep nieuw materiaal en wordt een financiƫle bijdrage geleverd aan Rode Kruis Berkelland voor bijzondere vakanties of andere plaatselijke activiteiten. Elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur kunnen belangstellenden deelnemen aan de handwerk- en knutselmiddag in De Bundeling.

Belangstellenden kunnen meedoen aan de handwerk- en kuntslemiddag. Foto: PR