Er zijn nu al tickets te koop voor Reurpop. Foto: PR.
Er zijn nu al tickets te koop voor Reurpop. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Inzameling voor rommelmarkt Vrouwen van Nu

Ruurlo - Vrouwen van Nu Ruurlo doet weer een oproep aan iedereen die bruikbare overtollige spullen op zolder, in de schuur of in de kast heeft staan die zaterdag 2 april tussen 10.00 tot 12.00 uur te brengen bij de familie Ligtenbarg aan de Hallerweg 6 in Ruurlo. De ingebrachte spullen zijn voor de jaarlijkse rommelmarkt die Vrouwen van Nu Ruurlo volgend jaar augustus op het Kerkplein houdt. Er mag geen meubilair en kleding worden aangeboden.


Open dag Tennis vereniging Ruurlo

Ruurlo – Op zaterdag 2 april is jong en oud welkom op de Open Dag bij Tennisvereniging Ruurlo. Onder het motto 'Maak kennis met tennis' staan dan bestuursleden, vrijwilligers en de clubtrainer klaar op tennispark De Meene die bezoekers graag alles vertellen over de tennisvereniging.

Stijn Koolschijn, de clubtrainer, geeft clinics waaraan de jeugd van vier tot en met zeventien jaar deel kunnen nemen. De open dag vindt plaats tijdens de jaarlijkse De Naober clubkampioenschappen. Er is volop vertier op en rondom de tennisbanen. De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur.


Uitslagen vijfde ronde Maandag Bridge

RUURLO - De zittinguitslag van de vijfde competitieronde, eerste zitting van Maandag Bridge van 21 maart, gespeeld in de Tapperij in Ruurlo:

A Lijn: 1 Ina Pasman & Tine Vink 66,15 %; 2 Elly Costermans & Martin Wiegerinck 60,42 %; 3 Henny Mulder & Gerrit 59,90 %. B Lijn: 1 Annie Tackenkamp & Wilma van der Horst 59,72 %; 2 Riki Webbink & Dirk Lammers 56,25 %; 3 Joek van Felius & Jan van Felius 54,17 %.


Reurpop vrijdagavond
dit jaar toegankelijk voor iedereen

Ruurlo - De organisatie van Reurpop, van 3 tot en met 5 juni, kreeg er zowel persoonlijk als via social media al veel vragen over: "Hoe kom ik dit jaar aan vrijdagkaarten?", "Ik heb vorig jaar geen vrijdagkaartje kunnen bemachtigen en ben bang dat dit jaar hetzelfde gebeurt, kunnen jullie mij helpen?", "Zouden jullie dit jaar de vrijdag open kunnen stellen voor iedereen in plaats van het weggeefsysteem?".

Zo gezegd, zo gedaan; dit jaar kan men via tickets.reurpop.nl zoveel vrijdagkaarten bestellen als men wil. Kaarten kosten voor die avond 7,50 euro. Koopt men een weekendkaart, dan krijg men vrijdag 3 juni – dit jaar een honderd procent volwaardige festivaldag – er zelfs gratis bij.
Al sinds het ontstaan van Reurpop is de vrijdag een speciale dag. Heel Ruurlo, althans degenen die een kaartje hebben kunnen bemachtigen, luiden op de Reurpop vrijdag het terrein in voor degenen die pas zaterdag of zondag voor het eerst voet op de festivalweide zetten. Hoewel Reurpop qua omvang niet groter wordt, zijn er ook vanuit de rest van de Achterhoek steeds meer geïnteresseerden die dit bijzondere feest, dat volledig draait op vrijwilligers uit de regio, mee willen pakken.

Door de vrijdag open te stellen voor iedereen, is Reurpop nog laagdrempeliger; een kernwaarde dat de organisatie van meet af aan hoog in het vaandel heeft staan.

Kortom, dit jaar geen ingewikkeld weggeefsysteem van kaartjes, maar gewoon een volwaardige en scherp geprijsde festivaldag voor iedereen. Tickets zijn nu al te koop