Foto: Jurgen Pillen
Foto: Jurgen Pillen Foto: Jurgen Pillen

Leerlingen 't Hof dansen mee in
balletvoorstelling Boogie Woogie

BORCULO/WINTERSWIJK - Op woensdag 13 april vindt de grote tweejaarlijkse balletvoorstelling van Boogie Woogie plaats in theater De Storm in Winterswijk. Aanvang 19.15 uur. Ook leerlingen van 't Hof uit Borculo betreden het podium.

Zoals altijd heeft de ballet- en dansafdeling weer een prachtige avond voorbereid waaraan alle leerlingen meedoen, ieder op zijn of haar eigen niveau.
Dit jaar nemen de dansers de toeschouwers mee in de fantasiewereld van 'De betoverde fluit'; er was eens een fluitspeler van Boogie Woogie die al fluit spelend de balletkinderen meenam op een reis onder water langs koraal, zeewier, schelpen en koningsvissen. Al dansend komen zij uiteindelijk in het heelal terecht. Na een tocht door de mist, langs de regenboog en tussen de druppels door wordt de voorstelling uiteindelijk afgesloten met de einddans.

Dans- en balletdocent Milly Klein is werkzaam in meerdere gemeenten. Naast de leerlingen van Boogie Woogie zullen daarom ook leerlingen van Kei-Fit uit Lichtenvoorde en leerlingen van 't Hof uit Borculo meewerken aan deze uitvoering.

Vanaf heden zijn kaarten à € 8 per persoon verkrijgbaar bij de balie van Boogie Woogie en aan de kassa van Theater De Storm. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen maar hebben wel een toegangsbewijs nodig.


Ruurlose Dorpskerk houdt 'Open Kerk'

Ruurlo – De Ruurlose Dorpskerk opent in het kader van 'Open Kerk' zaterdag 9 april weer haar deuren. De 'Open Kerk' vindt van 13.00 tot 16.00 uur plaats. Gastheer en gastvrouw zijn dan Rijk en Janny Spronk uit Barchem.

Rijk Spronk zal dan zorgen voor orgelmuziek en Janny voor de ontvangst van de gasten/bezoekers. Bezoekers hebben, evenals op andere openstellingen, weer de gelegenheid om een kopje koffie/thee te gebruiken. Voor kinderen is er iets fris te drinken. Ook nu zullen er weer verschillende artikelen tentoongesteld worden, die eventueel meegenomen kunnen worden, al dan niet tegen een kleine vergoeding.

Vanaf 7 mei wordt de Dorpskerk elke zaterdag opengesteld, ook vanaf 13.00 tot 16.00 uur. De gastvrouw en gastheer zullen dan Janny en Jan Nat zijn. De muzikale ontvangst wordt dan verzorgd door Gerrie van der Horst. Aansluitend wordt er een Taizé-dienst gehouden. Contactpersoon hiervan is Gerrie van der Horst. Mochten er mensen zijn die denken 'daar wil ik ook wel aan meedoen'. Dat kan. Dit kan zijn als gastvrouw/heer of als muzikale begeleiding, of beiden, men is van harte welkom. Men kan daarvoor contact opnemen met Jan Nat, tel. 0573 451954, Gerrie van der Horst tel. 0573 452394 of Dick Brinkhuis, tel. 0573 461089.