Jochem Pardijs bij zijn nieuwe bedrijfspand. Foto: Jan Hendriksen
Jochem Pardijs bij zijn nieuwe bedrijfspand. Foto: Jan Hendriksen Foto: Jan Hendriksen

Open dag bij Pardijs Hoveniers

RUURLO – J. Pardijs Hoveniers houdt zaterdag 18 juni van 15.00 tot 18.00 uur een open dag. Enkele maanden geleden nam Jochem Pardijs zijn intrek in een bestaand bedrijfspand aan de Spoorstraat in Ruurlo. Tot voor kort had Pardijs een bedrijfsruimte in het buitengebied in gebruik om zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Door Jan Hendriksen

Jochem Pardijs (34) is sinds 2008 als zelfstandig hovenier werkzaam in Ruurlo en omgeving. Door de groei van zijn hoveniersbedrijf was de bedrijfsruimte in het buitengebied van Ruurlo ontoereikend geworden. Jochem Pardijs nam daarom afgelopen winter een bedrijfspand aan de Spoorstraat in gebruik. "Op deze manier kunnen we al onze machines, bedrijfsauto's en gereedschappen veel beter huisvesten", zo verklaart de zelfstandige ondernemer. Na zijn tuinbouwopleiding aan het Agrarische Onderwijs Centrum (AOC) en een opleiding tot zelfstandig beroeps beoefenaar in Enschede werkte Jochem diverse jaren bij een hoveniersbedrijf in Vorden. Jochem Pardijs Hoveniers is voor zowel particulieren als bedrijven de ideale partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin. "We luisteren naar de klant en proberen zo tot een mooi en goed resultaat te komen." Men kan bij Pardijs terecht voor onder meer beplanting, bestrating, grondwerk, schuttingen en vijvers.

Onkruidbestrijding
Om elk seizoen optimaal te genieten van de tuin biedt Jochem Pardijs diverse onderhoudscontracten aan zoals een contract voor het volledig onderhoud het hele jaar door, een voorjaarsbeurt, een najaarsbeurt, haagknippen een onkruidbestrijdingscontract en een 24-uurs gladheidsbestrijding.

Hoveniersbedrijf Pardijs beschikt sinds twee maanden over een speciale machine voor een optimale onkruidbestrijding. Door gebruik van heet water in combinatie met lage uitstroomdruk is deze zogenaamde WAVE onkruidmachine uitermate geschikt voor alle verharde en halfverharde oppervlakten. Voor meer informatie: www.hovenierbedrijfpardijs.nl en de facbookpagina.