Een geslaagd golftoernooi. Foto: PR
Een geslaagd golftoernooi. Foto: PR Foto: PR

Bert Ribbers overtuigend naar titel
op Borculose Golfkampioenschappen

BORCULO - Onder mooie weersomstandigheden zijn woensdag 8 juni op de golfbaan De Graafschap in Lochem de Borculose Golfkampioenschappen gespeeld. Bert Ribbers won overtuigend.

Aan het toernooi, dat open staat voor inwoners en oud-inwoners van Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo werd deelgenomen door een goede mix van jong en oud maar ook door ervaren en onervaren spelers. Door in elke flight hier rekening mee te houden was er een fantastische sfeer die werd verstevigd door het mooie weer en de prima catering van clubrestaurant Le Rève. De prijsuitreiking vond plaats bij Buitencentrum Kerkemeijer, waar genoten kon worden van een buffet.

De prijzen achter kampioen Ribbers werden als volgt verdeeld: Neary: Jan Kornegoor; Longest drive: Gerrit Harbers; eerste prijs: Bert Ribbers 45 punten; tweede prijs: Jan Kornegoor: 39 punten; derde prijs: Gerrit Harbers: 37 punten.

Gezien de enthousiaste reacties van iedereen en de verwachting dat volgend jaar de deelname nog groter zal zijn, hebben de sponsoren nu reeds toegezegd dit evenement voort te willen zetten.