Afbeelding: Achterhoek Nieuws
Afbeelding: Achterhoek Nieuws Foto: Achterhoek Nieuws

Gasten uit Peru op Ruurlose braderie

Ruurlo - De Achterhookse Folkloredansers organiseren woensdag 10 augustus een braderie in Ruurlo. Als speciale gasten mogen de folkloredansers dit jaar Identidad Taller de Danzas verwelkomen: een fantastische dansgroep uit het zuiden van Peru.

De groep bestaat uit tien dansparen en zes muzikanten die de folklore van Peru in al zijn variƫteit laat zien. Folklore van de kusten aan de Stille Oceaan, maar ook folklore uit de regenwouden en het hoge Andes gebergte. De groep vertolkt de tradities van haar land. Ze hebben de afgelopen jaren al deelgenomen aan diverse internationale festivals in Amerika en Europa en hebben daar verschillende prijzen gewonnen. De Achterhookse Folkloredansers zijn dan ook bijzonder vereerd dat ze op hun tournee door Europa ook Ruurlo zullen bezoeken. De groep zal een aantal dagen in Ruurlo verblijven. De gasten worden welkom geheten bij leden van de folkloregroep en verschillende gastgezinnen. De folkloredansers zullen samen met de gastgezinnen voor een gevarieerd programma zorgen. Tijdens de braderie zullen ze verschillende keren een optreden verzorgen. Hun dans en muziek zal te zien en te horen zijn op het grote podium op het Kerkplein en in de muziekkoepel aan de Domineesteeg. Voor meer informatie zie Facebook of de website: www.AchterhookseFolkloredansers.nl.


Achterhoek Nieuws
bezorgt de krant voordat deze gedrukt is

BERKELLAND - De krant al ontvangen voordat deze gedrukt is? Dat kan door je gratis te abonneren op onze digitale nieuwsbrieven. Daarin vind je de link naar onze digitale kranten en zie je welke artikelen de afgelopen week het meest gelezen zijn.

Via de website van jouw krant kun je eenvoudig een gratis abonnement op de digitale uitgaven nemen door op de knop 'Abonneer je' onder de afbeelding van de krant te klikken. Je kunt na het invullen van jouw gegevens zelf bepalen welke van de veertien titels die Achterhoek Nieuws uitgeeft, jij wekelijks als eerste in jouw mailbox wilt ontvangen.

Extra's
De digitale krant bevat dezelfde inhoud als de papieren krant plus de nodige extra foto's en video's. Daarnaast is het mogelijk om jouw favoriete artikelen of interessante advertenties te delen via e-mail, Facebook, LinkedIn en Twitter.

Achterhoek Login
Door je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief heb je de beschikking over de zogeheten Achterhoek Login. Achterhoek Nieuws zal het aantal diensten en voordelen voor lezers die een Achterhoek Login hebben, de komende tijd uitbreiden. Behalve het ontvangen van de nieuwsbrief is het met de Achterhoek Login nu ook al mogelijk om eenvoudig persberichten in te sturen en om deel te nemen aan onze winacties.


Afbeelding: Achterhoek Nieuws