Open Foto Atelier. Foto: PR Kunstkring
Open Foto Atelier. Foto: PR Kunstkring Foto: PR Kunstkring

Leden Open FotoAtelier exposeren

RUURLO - Onder de titel 'Portret en Close-up' heeft het Open FotoAtelier Ruurlo een expositie ingericht in het Kulturhus in Ruurlo. Deze expositie wordt geopend op maandag 1 augustus en loopt tot en met donderdag 29 september. De werken zijn te zien op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het Kulturhus is gelegen aan de Nieuweweg 5. Toegang gratis.

Het Open FotoAtelier is ontstaan nadat in het najaar van 2014 de cursisten die deel hadden genomen aan de cursus 'Fotografie voor gevorderden' besloten na afloop van de cursus regelmatig bij elkaar te blijven komen.

De groepsleden ontmoeten elkaar sinds januari 2015 maandelijks op zaterdagochtend in het Kulturhus in Ruurlo om ervaringen uit te wisselen, elkaars fotografisch werk te bespreken, allerlei fotoprojecten op te zetten en gezamenlijk fototentoonstellingen en voor fotografen interessante plaatsen te bezoeken.

De enthousiaste groep bestaat uit acht mannen en een vrouw: Martie Leusink, Piet Otter, Rudie ten Lohuis, Gerrit Oosterholt, Jantine de Wijs, Hendrik Jan Oltvoort, Henk Sales, Henk Viscaal en Jan Haasnoot.

De groep acht zich rijp voor de eerste expositie van eigen werk in het Kulturhus. De expositie wordt omgeschreven als `verrassend´. Belangstellenden zijn welkom om een kijkje te komen nemen.


www.kunstkringruurlo.nl