Septemberfeesten in aantocht, met een allegorische optocht op zaterdag en zondag. Foto:PR
Septemberfeesten in aantocht, met een allegorische optocht op zaterdag en zondag. Foto:PR Foto:

Reurle Neugt Oe: met dank aan Oranjevrienden

RUURLO - Zonder sponsoren kan het Septemberfeest in Ruurlo niet bestaan. Voor Oranjevereniging Ruurlo zijn daarom de Oranjevrienden belangrijk. Elk vriend die een advertentie plaats in de Oranjekrant ziet een jaar lang op de website van Oranjevereniging Ruurlo zijn logo met link naar de eigen website voorbijkomen. Tijdens het feest laten men op vier schermen zien wie de 'vrienden' van Oranjevereniging Ruurlo zijn. Natuurlijk kan men als sponsor ook dit jaar weer kiezen tussen 'zilver', 'goud' en 'platina'.

Als Oranjevriend bestaat er ook de mogelijkheid voor een reclame uiting op de 'Blikmansweide'. Indien men op een andere wijze de vereniging wil ondersteunen houdt Oranjevereniging Ruurlo zich natuurlijk aanbevolen. En natuurlijk mag de Oranjeborrel niet ontbreken.
Op vrijdag 9 september organiseert de Oranjevereniging voor de achtste keer de Oranjeborrel voor ondernemers en hun medewerkers.
"We verheugen ons erop ondernemers en hun medewerkers te verwelkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Elkaar ontmoeten, een goed gesprek dat is wat we voor ogen hebben. Natuurlijk staan er ook dit jaar enkele leuke verrassende activiteiten op het programma. Daarom nodigen we alle ondernemers van harte uit", aldus Thérèse Mol van de PR commissie en ledenadministratie van Oranjevereniging Ruurlo.
Kijk op de website van de Oranjevereniging voor meer informatie over zowel Oranjevrienden als de Oranjeborrel.


www.oranjeverenigingruurlo.nl