Foto: PR
Foto: PR Foto:

Fietsvierdaagse Ruurlo

RUURLO – De fietscommissie van de VVV Ruurlo heeft voor de jaarlijkse Fietsvierdaagse van Ruurlo, die van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 augustus plaatsvindt, vanaf het VVV kantoor aan het Kerkplein weer mooie afwisselende routes uitgezet. Er kan dagelijks vanaf 9.00 uur gestart worden. Men kan uit twee afstanden kiezen: 40 en 60 kilometer. Voor de 60 kilometer dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. De deelnemers worden uiterlijk voor 17.00 uur terugverwacht bij het VVV kantoor. Deelname aan de fietsvierdaagse kost 10 euro per persoon en een dagkaart kost 3,50 euro per persoon. Hoeveel van de vier dagen men wil meefietsen bepaalt men zelf.

De tochten voeren zoal naar Lochem en Harfsen, Groenlo en Eibergen, Gelselaar en Diepenheim en Zelhem en Zieuwent. De lange routes voeren nog door meer plaatsen. De fietsliefhebber kan kennismaken met een groot gedeelte van het karakteristieke gebied van de Achterhoek, het coulisselandschap. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Prachtige doorkijkjes en mooie plekjes maken van de tocht een heerlijke beleving. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen. Na afloop, wanneer men alle dagen heeft meegefietst, ontvangt men een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris even gezellig na te praten over de gefietste route. Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig.

Informatie
Alle informatie over de Ruurlose Fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 18, telefoon 0573 453926.