Brooksfeest bij boerderij 'Weustermoat'

RUURLO - Het Brooksfeest wordt dit jaar op een ander locatie gevierd.

Vervolg voorpagina

Beschikbaar
Henk en Liesbeth Oudenampsen hebben hun weiland bij boerderij De 'Weustermoat' voor het feest beschikbaar gesteld. Eralt Bettink: "Bij de 'Weustermoat' hebben wij een geschikte locatie gevonden die ook bij slechter weer goed begaanbaar is. Daarnaast is er ruimte voldoende om het terrein goed in te kunnen delen en kan er hier ook een zone gecreëerd worden waar men fietsen en auto's kan parkeren. Op het moment zijn wij dus ook druk bezig om alle vergunningen bij de gemeente in te dienen."

Brookfeest
Boh Foi Toch en Bökkers zijn komend jaar wederom te bewonderen op het Brooksfeest. Het programma is voor 2017 wel omgedraaid. Dit betekent dat Bökkers op de zaterdagavond speelt en Boh Foi Toch op zondagmiddag. Daarnaast vinden op zaterdagmiddag de traditionele volks- en kinderspelen plaats.
Momenteel worden ook enkele ledenactiviteiten op een andere locatie georganiseerd. De kantine van camping de Meibeek van de familie Brosky aan de Bekkenwal is momenteel de locatie voor activiteiten die de vereniging voor haar leden organiseert.