Rieneke Hogevonder 25 jaar in dienst bij Coop. Foto: PR
Rieneke Hogevonder 25 jaar in dienst bij Coop. Foto: PR Foto:

Rieneke Hogevonder kwarteeuw bij Coop

RUURLO - Rieneke Hogevonder, medewerkster van de Coop Ruurlo is op 1 decemember 25 jaar In dienst bij de Coop.

"Zij staat voor collega,s en klanten altijd klaar, zij is nooit ziek en heeft altijd een goed humeur. De collega's van de Coop Ruurlo willen haar haar feliciteren en zeggen op naar de volgende 25 jaar", aldus Bert de Goyer van Coop Ruurlo.


Repair Café Ruurlo

Ruurlo – Na de vorige druk bezochte reparatiemiddag, waar naast de reparatie aan diverse apparaten en het slijpen van messen en scharen ook meerdere fietsverlichtingen zijn gerepareerd, is er donderdag 1 december weer een reparatiemiddag in het Repair Café ,op de vaste locatie in de bibliotheek aan de Dorpsstraat. Zoals gewoonlijk kunnen er dan weer reparaties uitgevoerd worden door de vrijwilligers aan diverse apparaten, speelgoed en houten voorwerpen. Ook het slijpen van messen en scharen behoort weer tot de mogelijkheden. Repair Café Ruurlo is op elke eerste donderdagmiddag van de maand van 13.30 tot 17.00 uur geopend.


Uitslagen duels tussen schakers 't Stokpaard

Ruurlo – Dinsdag 22 november is ronde dertien gespeeld in de onderlinge schaakcompetitie van schaakvereniging 't Stokpaard. Er werden zes partijen gespeeld, daarvan waren twee gelijke spelen, drie partijen is door de wit spelers gewonnen en een door zwart. De uitslagen: Bluemers – Wolthekker 1 – 0; Eisink – Van Uhm 1 – 0; Baggen – J . Schutte 0,5 – 0,5; Geertsma – Gieteling 0.5 – 0,5; Seleski – Plokker 1 – 0; Beltman – Westerveld 0 – 1 . Donderdag 24 november namen zeven leden van 't Stokpaard het op tegen schakers uit Neede. Deze keer waren de Needenaren te sterk voor Ruurloërs: de uitslag was 8,5 tegen 5,5. Maar in april volgend jaar komt Neede weer naar Ruurlo en wordt alles weer recht getrokken aldus de Ruurlose schakers.


Everwennink wordt Cigo Everwennink

Ruurlo – Inmiddels is het bijna tien jaar geleden dat Totaalgemak Everwennink haar deuren opende in Ruurlo. Dit is dan ook een moment waarop aansluiting is gezocht bij de landelijke keten van gemakswinkels 'Cigo'.

Deze keten kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid van de ondernemer voor wat betreft inkoop en beleid, terwijl wel gebruik kan worden gemaakt van de schaalvoordelen van de grote organisatie (eind 2016 bijna 200 winkels).
Cor Halmingh en zijn medewerkers brengen klanten dan ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De tuk-tuk als reclame-object voor 'gemakswinkel' Cor Halmingh. Foto: Jan Hendriksen