Miranda en Ria in het zonnetje gezet. Foto: PR
Miranda en Ria in het zonnetje gezet. Foto: PR Foto:

Kaartmarathon Barchem

BARCHEM – De elfde kaartmarathon van Barchem wordt op zaterdag 14 januari gehouden in dorpshuis 't Onderschoer in Barchem. Tijdens de marathon gaat men klaverjassen en jokeren. De marathon begint om 9.00 uur (zaal open vanaf 8.30 uur) en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.30 uur.

In de middagpauze is er een stamppotbuffet. De kosten voor deelname aan deze marathon zijn twintig euro. Dit is inclusief het buffet en de koffie en/of thee. Aan het eind van de dag worden de punten opgeteld en volgt de prijsuitreiking.
Opgave voor de kaartmarathon graag voor 8 januari bij Joke Klein Geltink, tel. 0573 441786. Per e-mail mag ook: j.kleingeltink@hetnet.nl.


Kerstpakkettenactie

BARCHEM – Vrijwilligers van de Stichting Hulpverlening Lochemse Kerken bezorgen op zaterdag 17 december op 180 adressen in Lochem, Laren , Barchem en directe omgeving weer kerstpakketten.

De inhoud van de kerstpakketten komt tot stand door bijdragen van gulle gevers, Plusmarkt Cornelis in Lochem en uit middelen van de Stichting zelf. Schildersbedrijf W. Van de Wal Laren en de firma Hoftijzer uit Lochem stellen gratis auto's beschikbaar om de kerstpakketten te kunnen vervoeren. Stichting Hulpverlening Lochemse Kerken hoopt op deze manier ook dit jaar weer een groot aantal mensen te kunnen verblijden met deze kerstattentie.


www.shlk.nl


Maandag Bridge

RUURLO - De tweede competitieronde, vijfde zitting van de Maandag Bridge werd gespeeld op 28 november in de Tapperij in Ruurlo. De uitslagen zijn als volgt:

A Lijn 1.Petra Smith & Phillip de Boer 67,60 %, 2. Ria van der Ven & Ria Roumen 59,24 %, 3. Gertie Hissink & Riki Webbink 55,83 %.
B Lijn: 1. Jeanne Mulder & Jo Teunissen 62,15 %, 2. Joke van der Mast & Wim van der Mast 58,37 %, 3 .Ria Janssen & Wim Janssen 54,24 %.


Handwerkcafé in
't Dorpshuis Ruurlo

RUURLO - Iedereen die van handwerken houdt kan op vrijdag 16 december weer terecht in het handwerkcafé in 't Dorpshuis Ruurlo (in de bibliotheek, Dorpsstraat 74). Het handwerkcafé is er voor iedereen. Belangstellenden zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur.

Wie thuis al iets aan het breien, haken of borduren is, kan werk dit meenemen. Als men nog wil leren breien, haken of borduren, dan kan men hierbij begeleiding krijgen. Neem dan wel zelf katoenen garen en naalden mee. In het handwerkcafé in 't Dorpshuis werkt men onder het genot van een kopje koffie of thee in een gezellige, ongedwongen en spontane sfeer in een klein groepje. Ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen.


tel. 06 13917062, www.dorpshuisruurlo.nl


Trouwe collectanten in het zonnetje gezet

BARCHEM - Op 25 november zijn Ria Vos en Miranda Velauthopillai in het zonnetje gezet door Saskia van Leeuwen van het Fonds verstandelijk gehandicapten.

Beiden voor hun inzet als collectant van het Fonds, Ria al 30 jaar en Miranda al 25 jaar. De coördinatoren van het Fonds verstandelijk gehandicapten zijn erg blij met zulke trouwe collectanten.