Cor Bakker en Gerard Alderliefste. Foto: B. Vink
Cor Bakker en Gerard Alderliefste. Foto: B. Vink Foto: Verona Westera

Win kaarten voor Cor Bakker en Gerard Alderliefste

EIBERGEN - De allerlaatste voorstelling van dit seizoen van theater 't Spieker wordt verzorgd door Cor Bakker. Hij ontvangt Gerard Alderliefste in de voorstelling 'En Route'. Zij betreden het podium op zaterdag 23 april 20.00 uur. Entree € 23. Er zijn kaarten te winnen bij Achterhoek Nieuws. Ga naar www.achterhoeknieuwsberkelland.nl en doe mee via 'lezersactie'.

Toppianist Cor Bakker en zanger/gitarist Gerard Alderliefste hebben elkaar op meer dan één vlak gevonden. Allebei zijn ze naast bewogen vertellers en gepassioneerde muzikanten ook rasartiesten met een ongelooflijk gevoel voor entertainment en show.

Dat moet wel tot iets moois leiden en dat heeft het ook gedaan. In de studio bij Cor Bakker thuis werd het plan geboren om samen op reis te gaan. 'En Route' met liedjes uit het collectieve geheugen van beide heren. Op reis naar de tijd ze in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy's, Michel Fugain en Jaques Brel en luisterden naar prachtige chansons als 'Les moulins de mon coeur' van Michel Legrand en 'Laat me' van Ramses Shaffy.

Gerard Alderliefste was bandleider op Shaffy's laatste tournee en maakt geen geheim van zijn liefde voor de muziek van Nederlands grootste chansonnier.

De combinatie van Cor's virtuositeit op de piano en het geluid van Gerard's gitaar maken het geheel tot een uiterst verfrissende samenwerking. Zij sluiten het theaterseizoen op een zeer aangename wijze af.

Kaarten via de theaterkassa van theater 't Spieker op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur. tel. 0545-72 59 05 of via de site.


www.theaterhetspieker.nl