Voorplein van het J.W. Andriessen wordt 'fleurig en kleurig'. Foto: PR
Voorplein van het J.W. Andriessen wordt 'fleurig en kleurig'. Foto: PR Foto:

Giro d' Italia kleurt Berkelland roze

Borculo – Het belooft een mooi 'roze' spektakel te worden. Zondag 8 mei rond 14.30 uur zal de Italiaanse wielerkoers Giro 'd Italia over de Koppel het J.W.Andriessen passeren. Reden voor vrijwilliger Jaime Lebbink van Stichting Wijkgebouw De Koppel om samen de handen in één te slaan met welzijncoach Anet Maas van het Careaz J.W. Andriessen.

Er zijn tussen 11.00 en 16.00 uur diverse activiteiten gepland voor de bewoners van de wijk De Koppel en het J.W. Andriessen. Het voorplein van het J.W. Andriessen zal fleurig en kleurig roze gekleurd zijn. Er is Live muziek van onder andere Marieke Dollekamp, Dj Mike, Johan Groothuis & Muziekvereniging Amacitia uit Geesteren.

Voor de kleintjes is er een springkussen en de mogelijkheid om zich te laten schminken. Dommerholt staat er met een ijskar. En er is koffie met een Giro gebakje te verkrijgen op het terras van het J.W. Andriessen en tussen de middag een broodje. Wie roze of oranje vlaggetjes of versiering heeft mag dit brengen. Voor meer informatie en laatste nieuwtjes ga naar onze Facebookpagina Beleef de Giro aan de koppeldijk.