Rietmolen voor het eerst naar vierde klasse. Foto: PR
Rietmolen voor het eerst naar vierde klasse. Foto: PR Foto: PR

Rietmolen schrijft geschiedenis met promotie naar 4e klasse

Rietmolen - Door KSV uit Vragender over twee wedstrijden uit te schakelen, promoveert Rietmolen naar de vierde klasse voor het eerst in de club historie.

Nadat thuis met 3-4 was verloren, werd uit afgelopen zondag gewonnen met 0-2. Rietmolen voetbalde over beide partijen beter en verdiende dan ook de overwinning. "Hier doe je het voor, dit is mooi voor de groep, supporters, maar ook voor de club", aldus een worodvoerder van de club. "De accommodatie was er klaar voor, nu moest het op het veld nog gebeuren, en dan is mooi dat het op zon mooi moment komt."

De overwinning werd gevierd met de meegereisde supporters op het veld, waarna het feest werd voortgezet in de kantine. Later op de avond, werd er nog een rondje door het dorp gemaakt, op de welbekende platte wagen.
De club hoopt voor volgend seizoen op een mooie indeling, waarbij gespeeld moet worden tegen Eibergen, Rekken, Reünie, Vios.


Yapton tevreden over resultaat in Berkelstreekcompetitie

EIBERGEN - Zaterdag 28 mei kwamen de jeugdspelers van zeven badmintonverenigingen 'rond de Berkel' in actie in de laatste ronde van de Berkelstreekcompetitie 2015-2016. Op zeven zaterdagen kwamen voor BC Yapton drie teams aan de start in de verschillende poules, ingedeeld in op speelsterkte en ervaring. In Ruurlo werd in totaal door zo'n 60 jongens en meiden fanatiek en sportief gestreden om de ereplaatsen. De spelers van Yapton konden in de eindstrijd jammer genoeg niet meedoen om de eerste plaatsen maar speelden wel mooie en spannende wedstrijden waarvan er ook nog een aantal konden worden gewonnen. Met eremetaal en een leuke attentie konden ze tevreden terug richting Eibergen.


BC Yapton-teams in de Berkelstreekcompetitie. Foto: PR