Teamfoto postduivels wandelt voor het goede doel. Foto: PR
Teamfoto postduivels wandelt voor het goede doel. Foto: PR Foto: PR

Team Postduivels klaar voor de Samenloop voor Hoop

EIBERGEN - Op sportpark De Bijenkamp wordt op zaterdag 11 en zondag 12 juni de SamenLoop voor Hoop Berkelland gehouden. Een 24-uurs wandelmarathon ten behoeve van het KWF kankerfonds. Een evenement dat draait om beleven, meeleven en doorleven. Hierbij wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor het onderzoek naar deze ziekte. Team de Postduivels is er klaar voor.

De Postduivels zijn, zoals een ieder zien kan, welgetrainde duveltjes. "Dagelijks brengen wij bij u de post rond en lopen daarmee vele kilometers. Dan is een 24-uurs loop een makkie voor ons. We zijn met z'n negenen. Daarbij hebben we ook 2 survivors bij hun team die graag mee lopen tijdens de openingsronde. Dit zijn onze kanjers uit Neede: Wim Schutten en Harold Mansveld", aldus een van de Postduivels.

"Wij zijn uiteraard een tijd geleden al begonnen met de voorbereiding voor dit evenement en daarom staan er al vanaf begin april donatiebussen bij verschillende winkels in Neede. Ook hebben we een groot aantal sponsoren bereid gevonden ons te steunen om een zo hoog mogelijk bedrag voor dit goede doel te genereren. Tijdens het evenement zullen we een grote verloting houden met mooie prijzen als kaas/kaasplankjes, dinercheques, elektronica, boodschappenpakketten et cetera. Daarnaast zullen we verschillende zaken veilen en verkopen. Een reden dus om onze stand te bezoeken"

Alle activiteiten van de Postduivels staan op de actiepagina, waar men ook een donatie kan doen.


https://acties.samenloopvoorhoop.nl/eenduivelsgoeddoel