Berkellandse Veteranendag

EIBERGEN - De negende Berkellandse Veteranendag is op vrijdag 17 juni op Kamp Holterhoek Eibergen. De 'Vets' worden vanaf 10.00 uur verwacht op de kazerne. Na de ontvangst is er van 10.40 tot 11.00 uur het gebruikelijke ceremonieel op het exercitieterrein. Daarna is er tot 12 uur een hapje en drankje . Vervolgens wordt afgesloten met de traditionele blauwe hap (rijstmaaltijd). Informatie via Mans Koster voorzitter Platform Veteranen Berkelland: koster.mans@hotmail.nl, tel 0545291338 of 06 49668931.


Autocross Holterhoek

HOLTERHOEK - KACC houdt autocross in Eibergen - Holterhoek nabij Camping de Goede Hoop. Autosportliefhebber kunnen op zondag 12 juni genieten van de races in de Autocross Arena. Deze autocross wedstrijd zal meetellen voor het Ramo Kampioenschap.

De volgende klassen zijn deze dag aanwezig: Juniorklasse; Regioklasse; Divisie V; Divisie A; Toerwagenklasse; Keverklasse; Sprint 1600; Combiklasse; Dutch Junior Buggy; Buggy 1600 (alleen 4x4) bij genoeg aanmeldingen. Wie interesse heeft om mee te rijden in de buggy 1600 klasse kan zich inschrijven. Aan het eind van de dag is er een superfinale. De beste 2 rijders uit de volgende klassen maken kans om mee te doen: divisie v, Divisie A, Toerwagenklasse, keverklasse, sprint 1600, combi klasse en Buggy 1600. In deze finale met maximaal 14 rijders wordt uitgemaakt wie de eerste editie van de Jan Roerdink Memorial Supercup gaat winnen.


Brocantemarkt en open tuin in Noordijk

NOORDIJK - Op 19 juni is er een open tuin en brocantemarkt in Noordijk.

Van 11.00 tot 16.00 uur houdt de Historische Vereniging Oud Noordijk in en om de Oale Schole eenbBrocantemarkt. Rond de Oale Schole staan kraampjes opgesteld waar juweeltjes uit het verleden te koop worden aangeboden. Tegelijkertijd is er in de Oale Schole een expositie van oude handwerktechnieken en fototechnieken uit de jaren dertig. In het kader van de open tuinen dag is ook het Oale Höfke opengesteld om te bekijken hoe het gaat met de vergeten groenten en andere planten. Locatie: Oale Schole, Schoolweg 11 in Noordijk, Neede. Gratis toegang.


www.oudnoordijk.nl