Gé Wansink in de winkel aan de JW Hagemanstraat. Foto: Redactie Achterhoek Nieuws
Gé Wansink in de winkel aan de JW Hagemanstraat. Foto: Redactie Achterhoek Nieuws Foto: PR

Leegverkoop bij Koopjes Outlet

EIBERGEN - De leegverkoop is gestart bij de Koopjes Outlet Eibergen aan de J.W Hagemanstraat. "We wachten nu tot het pand aangekocht wordt en gesloopt door Ten Brinke, in verband met de komst van de Lidl", laat eigenaar Gé Wansink weten. Wansink huurde vorig jaar het winkelpand voor het eerst. "Ik wist dat het tijdelijk was, omdat er plannen waren voor een nieuwe Lidl. We verwachten dat Ten Brinke, of een andere partij, deze panden nu snel aankoopt en gaat platgooien. Daarom wil ik de winkel en de extra voorraad uit het magazijn nu binnen 4 a 6 weken leegverkopen."

Door onze redactie

Wansink stunt dan ook met de prijzen van tuinmeubelen, (pvc) vloeren en restanten tapijt. "Het is wel een kwestie van komen kijken en snel beslissen", vertelt Wansink. "We kopen partijen op, bijvoorbeeld uit faillissementen. We hebben telkens andere producten in onze outlet winkel. Met deze prijzen vliegt de meubelen de winkel uit."
Men kan in de winkel terecht voor tuintafels en stoelen, maar ook voor loungebanken van diverse merken. "Het wisselt heel erg wat er staat. Nu hebben we bijvoorbeeld nog een aantal Hartman en Kettler meubelen staan, maar we vullen de winkel elke week bij. Nu zij we met de laatste restpartijen bezig."
Klanten kunnen in de Koopjes Outlet terecht voor restanten tapijt en vloerkleden. Wansink: "Sinds kort heb ik echte, handgeknoopte Perzische tapijten in de winkel liggen. Prachtige kwaliteit." Ook deze kleden gaan in de uitverkoop. De winkel is de komende vier tot zes weken geopend op vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op Facebook (Koopjes Outlet Eibergen) worden nog eens extra scherpe aanbiedingen en nieuwe aanvullingen bekend gemaakt. Ook is er een Facebookactie waarbij mensen die de acties delen elke maand kans maken op een prijs, een waardebon van Keurslager Boenders. De winnaars zijn terug te vinden op de Facebookpagina.