Foto: PR
Foto: PR Foto:

De Berkelruiters goed op Gelderse Kampioenschappen

EIBERGEN/REKKEN - De ponyruiters van ponyclub De Berkelruiters uit Eibergen hebben bij de Gelderse Kampioenschappen, zaterdag 6 augustus 2016 te Rekken, prima prestaties neergezet.

In dressuur klasse L categorie A/B pony's werd Fleur Beusink kampioen met met haar pony Mrs. Inghen. Bij het springen werd Fleur Beusink klasse L categorie A/B met Mrs. Inghen reservekampioen (tweede plaats). Lotte Beusink in klasse L categorie D met Gulikhoeve's Spitfire was goed voor een 8e prijs. Lotte Beusink was in klasse Z categorie D met Hoppenhof's Domino goed een twaalfde plaats. Britt Ribbels werd in klasse Z categorie D met Scaldia's sign of the times britt vijfde.
Met deze mooie resultaten hebben de dames van de ponyclub de Berkelruiters uit Eibergen zich individueel geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen, die eind augustus zullen plaatsvinden in Ermelo. Daarnaast werd op de Gelderse Kampioenschappen ook gestreden voor de Gelderse titel voor de verenigingskampioenschappen. Voor de ponyclub de Berkelruiters reden Fleur Beusink, Lotte Beusink, Laure Bats, Norin Leusink en Britt Ribbels. Dit resulteerde in een mooie vierde plaats (van de 18 verenigingen), en daarmee is ook het verenigingsviertal van de Ponyclub de Berkelruiters afgevaardigd naar de Nederlandse Kampioenschappen te Ermelo.