Pasruiters doen goed mee in regio

NEEDE - Er waren afgelopen week weer verschillende concoursen in de buurt waar leden van de Pasruiters vertegenwoordigd waren.

Zo deden ook in Haaksbergen de Pasruiters weer goed mee, hier waren er avondwedstrijden. Drissja Vinke reed met Giel in de klasse B naar een 2e (199,5 punten )en 4e plaats (193 punten) in dressuur. Elke te Lintelo had de pony goed voor elkaar en veroverde twee keer het oranje lint met 191,5 punten en 193,5 punten. Anneke Thuinte haalde met Jim een 1e prijs in de L2 categorie C (193,5 punten) en Nadie Thuinte reed met Gipsy's Miracle ook naar een 1e plaats in de Z1 dressuur

Op vrijdag en zaterdag heeft Anneke Thuinte met Royal Collection Nozy Girl mee gereden op Jumping Twente. Ze haalde in het progressief op tijd een 7e plaats en in het twee-fasen een mooie 2e plek, daardoor mocht ze op zondag de finale rijden. Daar werd ze 9e.

Op zondag was er in Hummelo ook een wedstrijd en daar hebben de zusjes Nijhof goed gereden. Yvet Nijhof met Wonders Wembley haalde een 1e en 3e plaats in de L1 dressuur cat DE. Met deze pony was ze 2e in het L springen.
Chantal Nijhof was met Big Bears Unox 1e in de M1/M2 cat B/C en met Flash goed voor een 3e plaats in het L cat ABC springen. Daar heeft ze ook een startplek mee verdiend voor de finale van de Anemone Horse Trucks bokaal in Varsseveld.