Twente Plat komt naar Ruurlo. Foto: PR
Twente Plat komt naar Ruurlo. Foto: PR Foto:

Twente Plat komt naar De Luifel in Ruurlo

RUURLO - In deze koude en donkere maanden, met de feestdagen al weer achter de rug en het voorjaar nog niet in zicht, is het tijd voor een avondje uit waar mensen lekker kunnen lachen. Dat vinden de mensen van Twente Plat. Op zaterdag 11 februari brengt de groep onvervalste Twentse humor, in het dialect, tijdens een optreden in de Luifel in Ruurlo. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur

Twente Plat staat brengt een avond vol Twentse humor in de gloednieuwe voorstelling. Twente Plat heeft een grote naam op te houden, als het om de streekhumor gaat. Al vanaf eind jaren `70 is de groep een begrip bij de liefhebbers van de humor in dialect. Het optreden in Ruurlo is onderdeel van alweer het 39ste tourneeseizoen van deze Twentse komieken. In een ruim twee uur durend programma zet de groep het publiek een voorstelling voor vol conferences, knotsgekke sketchen en liedjes.

Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle bekende typetjes van Twente Plat van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue. Hun nieuwste avonturen en belevenissen zijn zo mogelijk nog komischer dan ooit te voren. De groep verstaat de kunst om het publiek mee te voeren in hun eigen wereld: die van het dorpje 'Brook', waar de saamhorigheid en gemeenschapszin nog spreekwoordelijk zijn.
Zaterdag 11 februari komt de groep naar zaal De Luifel, Dorpsstraat 11, Ruurlo, tel. 0573 451312. De entreekaarten kosten inclusief een gratis kopje koffie 14 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij zaal De Luifel. Telefonisch reserveren kan ook via tel. 074-3841718.