AC/DC-tributeband maakt reis door het repertoire en de historie van AC/DC. Foto: PR
AC/DC-tributeband maakt reis door het repertoire en de historie van AC/DC. Foto: PR Foto:

Britse AC/DC-tributeband brengt
explosief eerbetoon op Reurpop

RUURLO – Een van Europa's meest explosieve tributebands komt naar Reurpop. De Britse tribute-band AC/DC UK brengt een tribute aan de rocklegende AC/DC. De band slaagt er al honderden optredens in om de sound en show van de wereldberoemde Australische hardrockband na te bootsten. Ze staan vrijdagavond 9 juni van 21.00 tot 22.30 in de Zandkoele, als spectaculair voorafje voor Coldplay-coverband Coldplace. Ga die avond mee op reis door het repertoire en de historie van AC/DC.

Verwacht een show die al meteen start met rauwe en opruiende AC/DC-nummers, zoals Hell Ain't A Bad Place to Be, Sin City, High Voltage en TNT.
Onder leiding van Bon Scott (niet de echte natuurlijk), zanger en voorman van de Australische hardrockband, zal AC/DC UK de festivalbezoekers meenemen naar de beginjaren van AC/DC.
Vervolgens neemt Brian Johnson – die in 1980, na de dood van zanger Bon Scott, bij AC/DC kwam – het stokje over en breekt een nieuwe periode aan. Nummers als Thunderstruck, Back in Black, You Shook Me en Shoot To Thrill zullen voorbij komen, gespeeld met eenzelfde onverzettelijkheid, volume en passie als de echte bandleden destijds deden.
In Nederland heeft AC/DC UK onder meer opgetreden op Bospop, Huntenpop en Paaspop. "Net als in 2016, belooft het dit jaar weer een fantastische Reurpopvrijdag te worden in de Zandkoele. Niet voor niets is in 2016 door het Reurpop publiek ze Zandkoele verkozen tot meest populaire podium", aldus de organisatie van het festival.


Diaconie helpt plaatsgenoten met boodschappenpakketten

Spaarzegels inleveren mogelijk tot en met 11 februari

RUURLO – Supermarkt Plus Kogelman heeft tot vorige week spaarzegels verstrekt bij aankoop van boodschappen. Bij voldoende gespaarde zegels krijgt men daarvoor een gratis pakket boodschappen. Heeft u zegels of spaarkaarten over? De Diaconie van de Protestantse Gemeente Ruurlo – Barchem is er blij mee. De diaconie zorgt er namelijk voor dat de pakketten bij Ruurlose/Barchemse plaatsgenoten terecht komen die weinig te besteden hebben en moeite hebben om financieel rond te komen. Het zou prachtig zijn dat de diaconie op deze manier gezinnen en alleenstaanden kunnen laten weten dat anderen aan hen denken en met hen meeleven.

Plus Kogelman verleent alle medewerking aan deze actie. Men kan de spaarzegels en de spaarkaarten nog tot en met zaterdag 11 februari inleveren in de daarvoor bestemde bus bij Plus Kogelman of bij een van de diakenen.