De muziekmiddag werd door Ben en Carmen Steneker en Efkes Anders afgesloten met het gezamenlijk gezongen nummer ‘Somewhere between’ van de Tumbleweeds. Foto: PR.
De muziekmiddag werd door Ben en Carmen Steneker en Efkes Anders afgesloten met het gezamenlijk gezongen nummer ‘Somewhere between’ van de Tumbleweeds. Foto: PR.

Muzikale middag Efkes Anders met

Ben en Carmen Steneker groot succes

Barchem/Ruurlo – Dit jaar wist gezelligheidskoor Efkes Anders uit Barchem de country legende Ben Steneker met zijn dochter Carmen te contracteren voor hun jaarlijkse muzikale middag. Een volle zaal bij Camping & Horeca De Heksenlaak genoot van een nieuw en steeds breder repertoire van het gemengd gezelligheidskoor Efkes Anders dat uit 45 leden bestaat.

De middag werd door het koor geopend met nummers zoals onder andere One Way Wind, Avond, Echte vrienden, Die Rote Sonne von Barbedos en Country Roads. Vervolgens bracht Ben Steneker met ondersteuning van dochter Carmen een aantal 'country legends', waaronder 'Send met the pillow' ten gehore. Zichzelf daarbij begeleidend op gitaar. Bekende nummers als 'Your my best friend' en een aantal duetten van hun laatst uitgebrachte cd werden ook ten gehore gebracht. Na de pauze zongen vader en dochter een grote verscheidenheid aan liedjes uit onder meer de USA en Ierland waar Ben Steneker al meer dan vijftig jaar een begrip is in de country scene. De dirigente van Efkes Anders Gerdi de Roo verraste het publiek met een solonummer 'A place in my heart' en kreeg de handen van het publiek op elkaar voor nummers als 'De mooiste jaren komen nog' en 'Daar bij de waterkant'. De middag werd afgesloten met een gezamenlijk gezongen nummer 'Somewhere between' van de Tumbleweeds. Uit de vele positieve reacties van het publiek mag worden geconcludeerd dat deze middag weer geslaagd was en zeker voor herhaling vatbaar is. Naast deze muzikale middag treedt het koor Efkes Anders op in zorgcentra in de regio, op kerstmarkten, korenfestivals en fiets- en wandelvierdaagsen. Wie zelf eens wil komen sfeer proeven is welkom op de repetitieavond op maandag bij De Heksenlaak.