Een deel van het team van Plus Kogelman bij TotalFit. Foto: PR.
Een deel van het team van Plus Kogelman bij TotalFit. Foto: PR.

Spaaractie Plus Kogelman en

TotalFit Fitness & Health

Ruurlo – Supermarkt Plus Kogelman houdt in samenwerking met fitnesscentrum TotalFit Fitness & Health uit Ruurlo van woensdag 15 februari tot en met zaterdag 18 maart een spaaractie. Gedurende vijf weken kan men sparen voor de eerste maand gratis sporten en gratis inschrijving t.w.v. € 15,= óf, voor bestaande leden van TotalFit Fitness & Health, tien procent korting gedurende tien maanden bij het nieuwe onderkomen van TotalFit Fitness & Health aan de Venterkamp in Ruurlo.

Door Jan Hendriksen

Bij besteding van elke tien euro aan boodschappen bij Plus Kogelman ontvangt men één spaarzegel. Bij twintig zegels is de kaart vol. Per persoon mag men gebruik maken van één kortingskaart. Naast een app voor de groepslessen heeft TotalFit Fitness & Health, tegen een geringe maandvergoeding, ook een voedingsapp. Bij een abonnement op die voedingsapp krijgen sporters een intake gesprek met een coach (voedingsconsulent) van TotalFit Fitness & Health. De coach stelt een persoonlijk programma op voor de dagelijkse caloriebehoefte in combinatie met het sporten. In die app ziet men wat men per dag nodig heeft aan koolhydraten, eiwitten en vetten. De aanbevolen producten worden straks herkenbaar gemaakt bij Plus Kogelman met 'schapkaartjes'. Deze producten kunnen met een mobiele telefoon worden ingescand.

Vervolgens ziet men per product de hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten. In de app is een drietal ballonnen voor eerdergenoemde producten die aan het eind van de dag op honderd procent dienen te staan. Ook het sporten wordt bijgehouden in de app zodat men kan zien wat men 'verbrand' heeft.

Bewustwording

Het is mogelijk om wekelijks een afspraak met de coach te maken. Bij TotalFit Fitness & Health is een weegschaal aanwezig die ook weer gekoppeld is aan de voedingsapp. De weegschaal geeft informatie over de Body Mass Index (een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte), spiermassa, vetgehalte en vochthuishouding. Én er worden tips, adviezen en recepten gegeven in de app. Dit alles draagt bij tot een goede voeding bewustwording. Voor meer informatie: www.totalfitruurlo.nl en tel. 0573 454625.