Ramana, met illusies en gedachtetrucs, te zien op Reurpop. Foto: PR
Ramana, met illusies en gedachtetrucs, te zien op Reurpop. Foto: PR Foto:

Magiër en mentalist Ramana op Reurpop

Winnaar van De Nieuwe Uri komt naar Ruurlo

RUURLO – Magiër en mentalist Ramana, winnaar van de televisieshow De Nieuwe Uri Geller en bekend van De Wereld Draait Door, is bedreven in illusies en gedachtetrucs. Hij is meester in Indian Magic, gedachten lezen, telekinese (waaronder lepels buigen), seance en kan van alles laten zweven. Waaronder zichzelf!

Ramana is een man en een mysterie in één. Een entertainer die op zaterdag 10 juni van 20.30 tot 21.30 in de Theatertent van het Ruurlose muziek-, spektakel- en theaterfesttival Reurpop het publiek mee zal nemen op magische reis. Het publiek zal zijn ogen niet geloven. Er is beperkt plaats, dus wees er op tijd bij, want vol is vol.
Tijdens het Reurpop weekeinde van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni zal de nieuwe Reurpop-area het 'Amsterdamse plein' worden ingeluid met een 70's & 80's Party. Stap vrijdag 9 juni samen met Groningers Martin Iwema alias Doctor Music en zijn compagnon Rick O' Neal in hun tijdmachine en zet tussen 21.00 en 01.00 koers naar de hoogtijdagen van de funk en disco. Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, James Brown. Alle classics komen voorbij. Iwema draait al sinds 1978 en kent zodoende zijn klassiekers. Hij weet van ietwat schuchtere bezoekers met gemak echte feestbeesten te maken. Ook zijn partner-in-music Rick O' Neal gaat al aardig wat decennia mee in de dj-scene. Samen voelen zij het publiek haarfijn aan, waardoor de dansvloer nooit leeg zal zijn. Ze zullen een avondvullend programma verzorgen op het Amsterdamse plein.

Het Amsterdamse plein
Weleens op het Leidseplein geweest? Weet je wel, dat bekende uitgaansgebied in Amsterdam met tal van terrasjes, theaters en horecagelegenheden. Dat oergezellige plein komt naar Reurpop en men treft er vele onverwachtse Amsterdamse fratsen aan. Tref elkaar, van 9 tot en met 11 juni op het Amsterdamse Plein op Reurpop.