Gospel Boulevard in actie. Foto: PR
Gospel Boulevard in actie. Foto: PR Foto:

Vreugde! met Gospel Boulevard in Geesteren

GEESTEREN - Gospel Boulevard, onder leiding van André Bijleveld, komt zaterdagavond 13 mei naar de Gereformeerde Kerk in Geesteren Gelderland. Dankzij een unieke samenwerking met onder andere Kerk in Actie is dit concert te bezoeken voor een mooie prijs. Aanvang 20.00 uur.

Gospel Boulevard brengt een feestelijke, energieke live-show, een verzameling toptalent van Nederlandse bodem en een boodschap die tijdloos inspireert. Als de eerste noten gespeeld worden, voel je het al: stilzitten is geen optie. Blackgospel heeft dat effect op mensen. Iedereen kent wel de klassiekers uit het genre, zoals 'Oh Happy Day'. Blackgospel is geen stijl om in een hokje te stoppen; zowel binnen als buiten kerkmuren. Gospel Boulevard is het levende bewijs en staat dan ook bekend als hét blackgospel-koor van Nederland.

Overtreffende trap van muziek
André Bijleveld, de energieke en enorm gedreven dirigent en toetsenist van Gospel Boulevard, kent Geesteren van onder zijn helm. "Motorrijden is dan ook een van de twee grote passies van mij, en dat stukje tussen Geesteren en Gelselaar is ook nog eens machtig mooi." Wat beweegt André nog meer behalve het motorrijden? "Muziek in het algemeen en gospel in het bijzonder. Al jong ben ik in aanraking gekomen met muziek. Voor mij was muziek toen al veel meer dan alleen de klankkleur; de boodschap, die doet er pas echt toe. Het moet lekker klinken en inhoud hebben. Dat is voor mij de overtreffende trap van muziek." Over wat we kunnen verwachten in Geesteren is André duidelijk: "Vreugde! En daarbij vooral genieten en interactie met de bezoekers."

Tickets kosten € 5 en worden verkocht via de shop Tabak en Wijn en Zo aan de Veemarkt 4 in Borculo (contant betalen) of zijn te bestellen via: www.zingenindekerk.nl. Tevens kaartverkoop aan de deur op de avond zelf.


Zesde editie Brandstoffestival

BORCULO - In Borculo wordt dit jaar voor de zesde keer het Brandstoffestival gehouden, en wel op zondag 25 juni/

Het Brandstoffestival is een feest voor iedereen die iets heeft met voertuigen, in welke vorm ook. Om 10.00 uur start een toerrit van ongeveer 1.5 uur, door de omgeving van Borculo.
Vanaf 10.30 uur kunnen de deelnemers die geen toerrit rijden zich al melden met hun bijzondere voertuig. Op deze dag zijn er veel bijzondere voertuigen om te bewonderen. Maar er is ook muziek en voor de liefhebber zijn er food-trucks. Iedere deelnemer die met een voertuig deelneemt krijgt een aantal consumptiebonnen per voertuig.
Aanmelden voor het brandstoffestival kan via http://brandstoffestival.nl/aanmelden/. Deelname is gratis.