Yvonne Brummelman uit Vorden won de hoofdprijs van de verloting van Schouder aan Schouder. Links Richard Klein Gunnewiek van Schouder aan Schouder en rechts Mark Fokkink. Foto: PR
Yvonne Brummelman uit Vorden won de hoofdprijs van de verloting van Schouder aan Schouder. Links Richard Klein Gunnewiek van Schouder aan Schouder en rechts Mark Fokkink. Foto: PR Foto:

Yvonne wint fiets bij verloting Schouder aan Schouder

RUURLO – In aanloop naar de eerste lustrumviering van het Ruurlose gezelligheidskoor Schouder aan Schouder op zondag 23 april in zaal Veldhoek in Veldhoek hield het koor enkele weken voor de viering een verloting in Ruurlo.

De hoofdprijzen werden vorige week aan de winnaars overhandigd. Yvonne Brummelman uit Vorden won de hoofdprijs, een damesfiets die beschikbaar was gesteld door Mark Fokkink Tweewielers uit Ruurlo. Een ballonvaart voor twee personen van Ballonvaartcentrum Van Manen uit Barneveld werd gewonnen door de familie Van Rooy en mevrouw Visser won een boodschappencheque ter waarde van 75 euro die beschikbaar was gesteld door supermarkt Plus Kogelman uit Ruurlo.


Donderdagavondrit Motorclub Ruurlo

RUURLO – De eerste donderdagavondrit van de Motorclub Ruurlo van dit jaar is op 11 mei en gaat richting Winterswijk.

Door de vernieuwde aanleg van de N18 bij Eibergen volgt de route hier omheen over wat grotere wegen. Natuurlijk worden alle 'voorsteden' van Winterswijk aangedaan: Meddo, Huppel, Ratum, Woold, Miste en niet te vergeten Corle. Zelfs een randje Winterswijk en de steengroeve worden aangedaan. De 'Toercommissie' van MC Ruurlo verwacht een leuke route die een lengte van 106 kilometer heeft. Nadien kan men gezellig napraten in het clubgebouw van MC Ruurlo. Deelnemers kunnen 11 mei starten tussen 18.30 en 20.00 uur bij het clubgebouw van MC Ruurlo aan de Vosheuvelweg in Ruurlo.


Groot regionaal schoolvoetbaltoernooi

RUURLO – Sportpark 't Rikkelder van voetbalvereniging Ruurlo is woensdagmiddag 10 mei het decor van een groot Regionaal schoolvoetbaltoernooi dat de Activiteitencommissie van VV Ruurlo in samenwerking met het district Oost van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) organiseert.

Aan dit toernooi nemen de schoolvoetbalkampioenen van zowel de jongens als meisjes uit Apeldoorn, Gendringen, Lichtenvoorde, Borculo, Ulft, Deventer, Breedenbroek, Eibergen, Laren, Winterswijk, Zieuwent, Dinxperlo, Lochem en natuurlijk Ruurlo deel. Ruurlo wordt bij de jongens vertegenwoordigd door de Kerst Zwartschool en bij de meisjes door De Driesprong die het Ruurlose schoolvoetbalkampioenschap op Koningsdag wonnen. De eerste wedstrijden beginnen woensdagmiddag om 14.00 uur. De finales staan rond de klok van 17.30 uur gepland. De winnaars van het toernooi plaatsen zich voor de Gelderse schoolvoetbalkampioenschappen.