Reünie JO17-2 kampioen. Foto: PR
Reünie JO17-2 kampioen. Foto: PR Foto:

Reünie JO17-2 ongeslagen voorjaarskampioen

BORCULO - Reünie JO17-2 is woensdag 10 mei voorjaarskampioen geworden door met 4-0 van Ruurlo JO17-2 te winnen.

Dat is het tweede kampioenschap op rij, want ook in het najaar werd het kampioenschap behaald. Van de vorige wedstrijden was er slechts één in een gelijkspel geëindigd en de andere wedstrijden werden allemaal gewonnen door de mannen van de trainers Frank Harkink en Wout van Eekeren en leider Gerben Schutte. "We mogen dan ook wel zeggen, dat ze de terechte kampioen zijn", aldus een woordvoerder van de club.
Natuurlijk kregen ze na afloop de felicitaties van het bestuur en een kampioensmedaille van de supportersvereniging, vandaag uitgereikt door Bram Reijntjes.


Gemini jeugd speelt voor goede
indeling in nieuwe competitie

BORCULO - Zaterdag 20 mei worden er in negen grote sporthallen binnen de regio Oost van de Nevobo kwalificatietoernooien gespeeld. Teams uit de A-, B- en C-jeugd, bij zowel de meisjes als de jongens, strijden dan om een plek in de hoofdklasse en eerste klasse van de competitie 2017-2018.

Kerkemeijer Gemini is met twee meisjesteams vertegenwoordigd op deze toernooien. Meisjes A1 speelt in sporthal de Vlonder in Wageningen met 29 andere teams voor zes plaatsen in de hoofdklasse en twaalf plaatsen in de eerste klas. De overige teams worden ingedeeld in de tweede klas. De meiden spelen in hun poule tegen Ecare Apollo uit Borne, Scylla uit Wageningen, ATC uit Hengelo(O) en Klumpers VVA uit Albergen. Meisjes B1 speelt in het Universitair Sportcentrum in Enschede met nog 34 teams om zes plaatsen in de hoofdklasse en 12 plaatsen in de eerste klas. De overige teams gaan naar de tweede klas. De meiden spelen tegen Saasveldia uit Saasveld, Hellas uit Nunspeet en Dash uit Vorden. Bij goede resultaten in hun poule, spelen de teams verder om de plaatsen.