Tuinliefhebbers kunnen een kijkje komen nemen. Foto: PR
Tuinliefhebbers kunnen een kijkje komen nemen. Foto: PR Foto:

Open tuin d'n Uuthook

RUURLO - Op maandag 5 juni , tweede pinksterdag is D'n Uuthook in Ruurlo weer geopend voor iedereen die er van houdt om tuinen te bekijken.

De tuin is ongeveer 4000 vierkante meter groot en bestaat uit drie gedeelten waarin tywee folievijvers en een natuurvijver zijn aangelegd.
Er is een grote variatie aan bloemen, planten, struiken en bomen te zien.
De tuin is te vinden aan de Morsdijk 9 te Ruurlo en is geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur.


Spulletjes gezocht voor rommelmarkt

RUURLO - Vrouwen van Nu Ruurlo zamelt op zaterdag 3 juni weer spullen in voor een rommelmarkt. De vrouwenvereniging doet een oproep aan iedereen die bruikbare overtollige spullen op zolder, in de schuur of in de kast heeft staan die zaterdag 3 juni tussen 10.00 tot 12.00 te brengen bij de familie Kasteel-Rijkenbarg aan de Van Heeckerenlaan 47 in Ruurlo. De ingebrachte spullen zijn voor de jaarlijkse rommelmarkt die Vrouwen van Nu Ruurlo dit jaar op zaterdag 29 juli voor de 25ste keer op het Kerkplein houdt. Er mag geen meubilair en kleding worden aangeboden.


RepairCafé Ruurlo

RUURLO – Donderdagmiddag 1 juni is er weer de maandelijkse reparatiemiddag van RepairCafé Ruurlo. Een groep van enthousiaste vrijwilligers wil iedereen graag van dienst zijn op de vaste locatie in de bibliotheek van Ruurlo, Dorpstraat 74. Er is deze middag weer de mogelijkheid om defecte (huishoudelijke) apparaten, verlichting, speelgoed, laptops of tablets te laten repareren. Met computervragen kan men uiteraard ook terecht. Het repareren van houten voorwerpen en het slijpenvan messen en scharen is ook mogelijk. Kortom heeft men iets wat het niet meer doet, stuk is, tegen kostprijs en een eventuele vrijwillige bijdrage kunnen veel spullen nog weer jaren mee. Van 13.30 tot 16.30 uur is men van harte welkom.